Tarte Rainforest of the Sea Setting mist

Tarte Rainforest of the sea setting mist

Vaak breng ik mijn make-up in de ochtend aan en haal ik het er pas af wanneer ik naar bed ga, een lange dag dus! Om het nog redelijk op zijn plek te laten zitten gebruik ik vaak een primer en een setting spray. Dit kan echt heel erg helpen, ik probeerde de Tarte Rainforest of the Sea setting mist uit.

Een goede basis is zeker één van de belangrijkste dingen van je make-up maar door het echt af te maken met een goede setting spray is zeker zo essentieel. Hierdoor kan het minder gaan glijden en in de lijntjes trekken. Mijn favoriet is altijd die van MAC Prep&Prime geweest maar zo nu en dan probeer ik eens wat anders.

Deze mini van Tarte heb ik aangeschaft om te kijken of het wat voor me is, YAY voor mini’s! Zodra ik het dan een fijn product vind kan ik hem in het groot aanschaffen.

De Tarte Rainforest of the Sea setting mist hoort zoals de naam al zegt bij de Rainforest of the Sea collectie. Een grote collectie met verschillende producten zoals oogschaduws, huidverzorging en lipsticks. De verpakking van deze collectie vind ik echt heerlijk Zomers. Mooie kleuren met paars en blauw zijn gecombineerd.

Deze Setting mist is eigenlijk een 4 in 1 mist. Je kunt hem gebruiken voor verschillende doeleinden:

 • Prime: Je sprayt het dan voordat je je make-up opbrengt op je gezicht waardoor make-up beter zal blijven zitten.
 • Sets: Je sprayt de mist na je make-up er overheen waardoor make-up op zijn plaats blijft.
 • Hydrateert: Door de algen en Mariene bloem extract zorgt de mist ervoor dat je gezicht wordt gehydrateerd.
 • Refreshing: Je kan gedurende de hele dag de mist gebruiken aangezien het een verkoelende en frisser werking geeft.

Zelf gebruik ik hem vooral om te setten, na mijn make-up gewoon een aantal keer over mijn gezicht sprayen en laten drogen. De spray ruikt ook echt heel lekker en fris. Aan het einde van de dag merk ik zeker dat mijn make-up beter op zijn plaats blijft zitten. Misschien zelfs nog wel beter als bij de MAC Prep&Prime. Wat ik vooral op het begin merkte is dat er bij het reinigen van mijn gezicht ineens veel meer make-up er af kwam, dat kwam vooral omdat deze setting mist er voor zorgt dat niet al je product gedurende de dag verdwijnt.

Wat ook heel fijn is aan deze mist, is dat er geen onnodige en rare ingrediënten zijn toegevoegd. Zo is deze mist vegan, sulfaat- en parabenen vrij. Dus ook voor de gevoelige huid goed te gebruiken.

Een kleine verpakking bevat 30 ml en kost €13 en een full size mist kost €28.

 


Volg:

3 Reacties

 1. 30 juli 2018 / 08:36

  Alleen de verpakking is al prachtig! Ik ben erg nieuwsgierig geworden. 🙂

 2. 12 augustus 2018 / 19:33

  Wat fijn dat hij je makeup er langer op laat zitten! Ik moet zeggen dat ik zelf tegenwoordig veel minder vaak settingsprays gebruik omdat ik toch vind dat het mijn huid vaak wat te glowy laat lijken.

  Zou ik je trouwens mogen vragen welke plugin je gebruikt voor die balk met followers onderaan de pagina? Ik zie dat de laatste tijd bij veel bloggers en ik vind dat er zo leuk uitzien, maar ik kan geen goede plugin ervoor vinden!

  • Vera
   Auteur
   12 augustus 2018 / 20:54

   Deze setting spray zorgt niet voor een glow en droogt vrij snel op!

   Bij mij is het geen plug-in maar hoort bij het WordPress thema wat ik heb gekocht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *