Tag: Door beautybloggers gekocht

IMG_3724

Zelf had ik weer eens zin om een TAG in te vullen omdat ik die bij andere bloggers zelf ook heel leuk vind om te lezen. Deze TAG is gemaakt door één van de bekendere beautybloggers namelijk VeraCamilla. Doordat ik dagelijks veel blogs lees heb ik ten alle tijden wel een enorme hoeveelheid aan producten die ik wel graag zou willen hebben. Vandaag laat ik je weten wat ik zoal heb aangeschaft en of het de hype ook echt waard was.

1. Door welke beautybloggers heb je het meest gekocht?

Deze vraag kan ik heel makkelijk beantwoorden want dat is Cynthia van Misslipgloss. Ik vind het heel knap wat zij allemaal doet en ik heb in heel veel dingen dezelfde smaak. De producten die ik door heb gekocht zijn meestal ook echte aanraders. Dit zijn meestal wel de duurdere producten die ik door haar aanraden heb gekocht, de budget producten zie ik bij wat kleinere bloggers en sporen me dan snel aan om het ook aan te schaffen.

2. Wat was het eerste product dat je door een beautyblogger kocht?

Poehh, dan moet ik even goed nadenken. Dat wat volgens mij een dure foundation van Lancome en een oranje kleur lipstick. Volgens mij had ik deze beide producten bij Mascha van Beautygloss en bij Cynthia gezien. Ik heb ze nog steeds alleen is de kleur van de foundation veel te donker en vind ik oranje een van de mindere kleuren die ik bij mezelf vind staan.

IMG_4831

3. En het laatste?

Dan denk ik dat dit het Urban Decay Naked 3 palette is. De reviews zag ik als paddenstoelen uit de grond schieten en natuurlijk was ik benieuwd wat voor looks ik er mee kon maken. Na hele lange tijd heb ik hem deze zomer in Italië bemachtigd. Ik ben er nog steeds super blij mee en ik gebruik hem echt heel veel.

IMG_1926

4. Wat was het duurste product dat je door een beautyblogger hebt gekocht?

Guerlain Météorites Perles Primer. Deze had ik veel voorbij zien komen bij Misslipgloss en toen ik de verpakking zag was ik om. Dit grapje koste me €60 en ik gebruik hem nog vaak! Om nou te zeggen dat ik hem iedereen aanraad, nee. Je hebt heel veel primers die net zo goed zijn.

5. Ook wel eens een miskoop gedaan met een door een beautyblogger aangeraden product?

Hmmm, even denken. Laatst heb ik ook de Double wear concelear van Estee Lauder gekocht. Deze had ik namelijk bij Lotte van LotteLovesBeauty gezien. Hij is fijn maar hij doet niet mega veel bij mij. Geen echte miskoop maar wel één waar ik veel meer van had verwacht.

6. Welk gehyped product heb ook jij in je stash?

Heb je even… Urban Decay Naked 2,3, Nars Albatross, MAC Please Me, Real technique kwasten, Vice 2 en 3 palette, Chanel le volume mascare, Guerlain Lingerie de Peau BB cream en ga zo nog maar even door. Ik heb dus nog geen echte miskopen gedaan.

IMG_1680

7. Over welk product zouden beautybloggers wat jou betreft wel wat enthousiaster mogen zijn/ meer over mogen schrijven?

Over de Lingerie de Peau BB cream van Guerlain want dit is echt mijn favorieten BB cream. Ik weet dat Cynthia er ook razend op is en hem meerdere malen in het zonnetje heeft gezet. Bij andere beautybloggers heb ik hem nog niet echt voorbij zien komen misschien komt het omdat wel een flinke aanschaf is.

8. Wat is de beste aankoop die je door een beautyblogger hebt gedaan?

Dan denk ik mijn Clarosonic! Sinds ik die gebruik is mijn huid echt een heel stuk verbeterd. Ik gebruikte hem twee maal per dag en nu eigenlijk nog maar 1 keer. Ik gebruik hem in combinatie met de Philosophy Pure cleanser en die combinatie is echt heel fijn en mild! Zeker een goede investering en ook het geld meer dan waard.


Volg:

4 Reacties

 1. 21 november 2014 / 21:21

  Ben jij ook zo’n Geurlain addict? Het is misschien wel mijn favoriete merk de meteorites perles heb ik ook! En ik heb de L’or ook in mijn collectie. De BB booster zou ik ook nog wel willen maar ik gebruik op het moment de Joli teint van Guerlain.

  • 22 november 2014 / 13:35

   Nu ik zo eens nadenken heb ik idd al best wat producten van Guerlain :). Sinds ik een vast baan heb vind ik dat ik mezelf ook wel eens wat luxe cadeau mag doen.

 2. 23 november 2014 / 08:25

  Erg leuke tag is dit! Ik ben eigenlijk wel heel benieuwd naar de bbcream van guerlain.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *