Starskin The Diamond Mask Illuminating Luxury Bio-Cellulose Face Mask

Starskin the diamond mask

Een aantal weken geleden testte ik mijn eerste Starskin musk, de foaming Peeling Perfection Puff. Deze beviel mij en mijn huid zo goed dat ik voor nog een andere variant ben gegaan namelijk de Starskin the Diamond Mask Illuminating Luxury Bio-Cellulose Face Mask. Dit masker ziet eruit als pure luxe en een verwennerij voor als je het echt even nodig hebt. Ik ging de test aan!

Starskin the diamond mask review

The Diamond Mask Illuminating Luxury Bio-Cellulose Face Mask van Starskin is verpakt zoals alle andere maskers van Starskin. Een vierkante envelop waarop de buitenzijde al een hoop wordt uitgelegd. De verpakking vind ik er voor een single masker goed uit zien, niet een masker wat je snel ergens mee naar toe neemt maar zeker wel voor een luxe spa momentje thuis. In de envelop bevindt zich nog een aparte kleinere verpakking waarin het masker zich bevindt, zo kan het dus zeker niet gaan lekken.

Starskin_thediamondmask_3Wat Starkin zelf vertelt over dit product op de achterzijde van de verpakking:

The Diamond Mask™ Illuminating Luxury Bio-Cellulose Face Mask verfijnt, verheldert en re-activeert de huid onmiddellijk. Het masker is ideaal voor alle huidtypen maar vooral voor de onzuivere huid. Het masker is gemaakt van natuurlijk gefermenteerd, vitaminerijk kokosnootsap. Het masker is gedrenkt in een rijk en romig serum met kostbare edelsteenextracten dat de huid van binnenuit raakt.

Het gaar hierbij dus om een sheet mask wat is gedrenkt in een 30 ml serum. Voor een masker is dat echt heel veel! Het masker wordt aangeraden om te gebruiken voordat je naar bed gaat. Het serum trekt niet gelijk volledig in en je zult dus een tijd nodig hebben voordat dit helemaal is ingetrokken. Je kunt hem natuurlijk ook gebruiken op een brakke Zondag wanneer je niet de deur uit moet en een glanzend huidje niet erg is.

Starskin_thediamondmask_5

Een sheet mask is echt ideaal in gebruik vind ik zelf. Je legt het voorzichtig op je gezicht en zorgt ervoor dat de openingen precies rond de ogen, neus en mond vallen. Je moet alleen met zulke maskers niet te veel willen doen maar even heerlijk gaan ontspannen anders kans dat hij van je gezicht afglijd. Bij dit masker helemaal omdat het hier gaat om 30 ml serum. Even rustig blijven liggen dus.

Starskin_thediamondmask_4

Ik heb geen voor en na foto’s omdat je vooral alleen maar een glanzend gezicht ziet. Nadat het ingetrokken is voelt mijn gezicht echt heerlijk zacht en als een baby huidje aan. Meestal verdwijnt dit bij mij vrij snel maar met dit masker blijft mijn gezicht een aantal dagen heerlijk zacht. Het is zeker een masker wat helpt als je een onzuivere huid hebt, het verzorgt ook nog eens goed!

Het masker is dus zeker een top product alleen jammer dat ze aanraden om dit masker van €10 euro 1 – 2x per week te gebruiken. Daar vind ik het dus een te prijzig voor. Wel is dit een masker wat ik graag nog eens zou gebruiken als mijn huid er wat slechter aan toe is. Het lijkt mijn huid echt even een oppepper te geven.

 

 


Volg:

2 Reacties

  1. 4 maart 2016 / 08:30

    Ze lijken me erg fijn, maar jeetje ze zijn echt best wel prijzig…

  2. 4 maart 2016 / 08:31

    Voor vaker is het wel wat prijzig ja, maar voor een keertje lijkt die me heerlijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *