Starskin #maskBOSS sheet mask challenge

Lagere temperaturen betekent meestal een droge en onzuivere huid voor mij. Om dit te temmen gebruik ik het liefst 1x per week een verzorgend masker. Deze Starskin #maskBOSS sheet mask challenge met 7 maskers kwam ik ook tegen tijdens mijn online shopsessie bij Douglas. Ik ben fan van de Starskin maskers dus werd heel benieuwd wat er in deze set zou zitten.

Zelf ben ik groot fan van de Starskin maskers, ik heb ze al meerdere malen aangeschaft en zelfs al eens een review over geschreven. De sheet masks zijn makkelijk in gebruik en kun je even snel gebruiken voordat je weg moet. Je hoeft de maskers namelijk niet af te spoelen, het afspoelen van maskers vind ik zelf altijd het meest tijdrovende zaak van heel het genieten helaas.

In deze Starskin #maskBOSS sheet mask challenge zitten 7 verschillende maskers waarbij ze aanraden om elke dag van de week een ander masker uit te proberen. Aan het eind van de week zou je dan een huid hebben die een stuk zachter en gezonder moet aanvoelen met daarbij een mooie glow. Zelf vind ik het alleen zonde om een set met een waarde van €46 euro in 1 week op te maken (hij kost nu maar €29,95). Ik gebruikte de maskers dus om de paar dagen!

De verpakking hebben ze echt heel leuk gedaan. Het is een map waarbij je bladert tussen de maskers. Je begint bij dag 1 en eindigt bij dag 7. Natuurlijk kun je de maskers ook door elkaar gebruiken als je wilt. Om de map zit een insteekhoes waardoor je geen enkele masker kunt kwijt raken, meenemen kan dus ook!

Welke maskers zitten in de Starskin #maskBOSS sheet mask challenge:

  • 1X After Party Brightening Coconut Bio-Cellulose Face Mask (30ml)
  • 2X 7-Second Morning Mask 7-in-1 Miracle Skin Mask Pads (2X 10ml)
  • 1X Lifting Lace Revamping Meltaway Lace Eye Mask (10g)
  • 1X Lifting Lace Sculpting V-Shape Compression Lace Mask (45ml)
  • 1X Dreamkiss Plumping and Hydrating Bio-Cellulose Lip Mask (5ml)
  • 1X Red Carpet Ready™ Hydrating Coconut Bio-Cellulose Face Mask (30ml)

Een hele grote variatie aan verschillende maskers, super leuk om eens uit te proberen en ook nog eens een stuk goedkoper. Als je deze maskers los zou kopen zou je 2,5x zo duur uit komen. Het zijn niet allemaal volledige sheets voor het hele gezicht er zitten namelijk ook een aantal bij voor alleen je lippen of rondom je ogen. Ook zit in deze set tweemaal de 7-second morning mask wat eigenlijk een snelle variant van een masker is. Je gebruikt de pad eerst aan eenzijde om het te verdelen en de andere zijde om serum in je huid te masseren.

Mijn favorieten masker uit deze Starskin #maskBOSS sheet mask challenge is de After Party Brightening mask. Na dit masker voelde mijn huid echt zo lekker zacht aan. De Lace maskers zijn leuk en eens grappig om te proberen omdat ze van kant materiaal zijn gemaakt maar vond ik het minst resultaat geven.

Ben je dus op zoek naar wat goede maskers, dan raad ik dit Starskin pakket zeker aan. Voor €29,95 krijg je namelijk 7 maskers, dit komt neer op ongeveer €4,30 per masker.


Volg:

1 Reactie

  1. 11 november 2017 / 15:48

    Lijk me echt super geweldige mask uit. Vooral omdat je dan zelf kan uit maken wat voor jouw het beste is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *