Snapshot 2018 #1

Je ziet het goed een nieuwe categorie op mijn blog! De weekly diary is weer terug van weg geweest alleen dan in een ander jasje. Ik ga namelijk foto’s delen met jullie van mijn leventje wanneer het toe laat in deze Snapshot 2018! Ben je dus nieuwsgierig naar wat ik zo nu en dan mee maak, kijk dan mee.

Ik pin mij dus niet vast aan wekelijks diary maar deel het wanneer ik genoeg foto’s voor jullie heb. Deze keer deel ik foto’s van zo’n 1,5 week. We hadden toen nog vakantie en oud en nieuw stond voor de deur.

Tussen Kerst en Oud en nieuw konden we helaas niet veel wandelen omdat Noa ontzettend bang was voor vuurwerk. Hier in Prinsenbeek begonnen het al flink te klappen tussen de feestdagen. Kleine rondjes dus!

Op Vrijdag 29 Dec was het voor Noa echt niet meer te doen. Iedere avond was het rillen als een rietje. Ze mag nooit op de bank maar ik kon het nu echt niet laten omdat ze zo bang was. We hadden ook een thundershirt voor haar wat er voor zou zorgen dat ze minder bang was maar helaas werkte dat ook niet.

Zaterdag kwam het boek van Cynthia al binnen. Ik dacht in het nieuwe jaar maar hij lag al op de deurmat. Echt heel veel zin om deze in te gaan vullen en er een artikel van te maken. Die komt in ieder geval binnenkort.

Oud en nieuw vierde we bij ons met een aantal vrienden. Iedereen maakte wat hapjes zodat we lekker veel te eten hadden. Wij maakte nacho’s en meatloaf. We hadden natuurlijk veel te veel met zijn alle.

We hadden ook enorm veel oliebollen over. Gelukkig hebben we er heel wat meegegeven en konden we Maandag zelf er nog van genieten.

Dinsdag besloot ik na lange tijd weer de sportschool in te duiken voor legday. Nou ik moet je zeggen dat heb ik ook echt gevoeld. Ik heb 4 dagen spierpijn gehad en kon bijna niet lopen. We waren nog een extra dagje vrij. Ik besloot mijn computer op te ruimen en wat updates te installeren.

We hadden wat besteld en dat werd zo afgeleverd bij ons huis… Niet echt netjes meneer de postbezorger! Het waaide die dag ook extreem en het was niet heel zwaar dus we hadden geluk. Noa krijg nog een kerstcadeautje van degene waar ze door uitgelaten wordt, super lief.

We hadden nog een nabestelling van foto’s die binnen kwamen. We zijn van plan iets heel leuks er mee te doen maar dat krijgen jullie nog te zien. In de avond weer richting de sportschool om de armen/rug en biceps te trainen. Benen ging niet met al die spierpijn haha.

Waar heb jij met je hoofd in gezeten dametje??

Zaterdag ochtend vroeg naar de sportschool geweest en daarna een hoop boodschapjes gedaan. We zijn ook voor een boomstamtafel op pad gegaan en deze word voor ons op maat gemaakt. Zes van deze stoelen bestelde we erbij, over 6 weken is het binnen.

Ik kocht nog twee leuke vaasjes in de meubelzaak. Dit is onze oude tafel die we weg gaan doen, mocht je dus op zoek zijn naar een mooie tafel met 4 stoelen, laat het me dan weten.


Volg:

1 Reactie

  1. 8 januari 2018 / 09:20

    Agossie dat Noa zo bang was … echt sneu. En dat vieze neusje van der hhha
    Het eten ziet er heerlijk uit zeg!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *