Snapshot #5

Snapshot

Zo, het is een aantal weken geleden dat ik een Snapshot met jullie heb gedeeld. Ik ben uit het ritme van foto’s maken merk ik dus de foto’s lopen een beetje kriskras door elkaar. Wel heb ik een hele hoop schattige foto’s van Noa erbij zitten, dus kijk mee!

Onze nieuwe tafel kwam binnen en ik ben er nog steeds echt zo blij mee.

Dit was een unicum voor mij. IJskoud, vrijwillig op de fiets om uiteten te gaan. Wel echt heel fijn om weer eens op de fiets te zitten.

Op mijn vrije Maandag even langs de Starbucks voor iets lekkers in de ochtend.

Vind het echt heerlijk om een vrije Maandag te hebben met alleen maar bloggen op de planning. Zo kan ik altijd mooi wat artikelen vooruit werken. Op dit moment gaat dat vooruit werken alleen niet echt helemaal lekker…

Als de man van huis is dan kan ik mooi Youtube op de tv kijken. Een stuk fijner kijken moet ik zeggen.

In het weekend gaan we wel eens langs de bakker voor lekkere broodjes. Deze keer gingen Niels en ik samen met Noa. Wij hielden even de wacht op het bankje voor de bakker.

Knuffelen in de ochtend! In het weekend is het vaak lekker lui beginnen en daar doet Noa dan ook gewoon aan mee.

Zei je nou ‘koekje’???

Ik had een feestje en was op een enorm instawaardige plek. Echt van alles kon ik foto’s maken maar heb ik niet gedaan haha!

Daarna in stijl door met een limousine, echt enorm vet!

Best een beetje trots op deze foto. Een spontane lach!

Eindelijk kan ik in de ochtend bijna weer in het licht vertrekken. Deze periode levert vaak mooie plaatjes op. Je merkt gelijk dat je een stuk fijner de dag begint met wat licht.

Ik bakte deze Abrikozenvlaai en die was echt zo lekker. Ik heb er een artikel over online gezet vorige week.

Nu kan ik er weer om lachen maar als ik Noa zo in de bench aantref kan ik echt even niet lachen… Dat betekent namelijk een schoonmaakbeurt waaraan ze vaak niet echt mee werkt.

Ik ben zo EXCITED! We gaan weer terug naar New york. Voor mij de 3de keer en voor Niels de 4de keer. Wij vinden deze stad echt zo geweldig.

Zo eten we maanden geen pannenkoeken en zo eten we het twee keer in de maand. Echt heerlijk!

De scouting komt 1x per jaar in ons dorp langs om eigen gemaakt appelbeignets te verkopen. Ze zijn zooo lekker dat ik er ieder jaar voor thuis blijf haha.

Signature
Volg:

1 Reactie

  1. 13 maart 2018 / 22:50

    Waarom weet ik niets van die limo haha! en agossie noa met der vieze koppie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *