Snapshot 2018 #4

Tijd voor een nieuwe Snapshot! We zitten al in Februari, Januari vind ik altijd een beetje een niets zeggende maand dus eigenlijk best fijn dat het Februari is. Dit jaar met een vroege Carnaval. Kijk mee!

Mijn trouwgeurtje was op en ondanks dat deze geur van Chanel best prijzig is blijf ik hem kopen. Er zit dan toch een gedachten achter als ik hem ruik. Ook kocht ik bij de Bijenkorf twee nieuwe producten van Nars. Echt verliefd geworden op deze producten, review al gezien?

Kijk hoe mooi! De kleuren zijn echt heel mooi en over de kwaliteit ben ik ook zeker te spreken.

En we sporten weer lekker door. De laatste weken is het weer wat rustiger in de sportschool en dat is eigenlijk best fijn.

Hallo nerd! Ik heb een nieuwe veiligheidsbril, ik zie er gelijk een stuk intelligenter uit haha…

Zaterdagochtend work-out. Vroeg uit de veren om te gaan sporten en daarna een vitamine bommetje.

Ook kwamen de boa’s binnen voor ons Carnavalpakske.

Ons avond eten mislukte dus besloten we uiteindelijk maar voor Sushi te gaan. Geen straf hoor!

Maandag een dagje vrij. Meestal zit ik beneden te bloggen en is Noa echt zo schattig. ‘s Middags besloot ik wat left overs te eten van het weekend, jammie.

Ik ging even naar de stad want ik wilde graag de nieuwe mascara van Benefit scoren. Terwijl ik terug liep naar de auto kwam ik langs mijn favorieten koffie tentje ‘Koffie bij Teun’.

En toen gebeurde er iets minder leuks. Woensdag na het werk trof ik Noa heel ziek aan. Na een belletje met de dierenarts ‘s avonds langs geweest. Donderdag ging het weer wat beter na medicatie alleen Vrijdagochtend ging het ineens heel erg slecht. Noa is altijd super blij en enthousiast en ditmaal zat er geen fut of energie in haar. Ik besloot een dag vrij te nemen en direct naar de dierenarts te rijden. De beste beslissing op dat moment want ze was echt heel erg ziek, ze heeft een maag darm infectie opgelopen en ik zal de details hierbij besparen. Ze heeft een aantal injectie gekregen tegen de pijn en ontstekingremmers. Op dit moment zit ze aan de antibiotica en gaat het weer een stuk beter gelukkig!

Zaterdag was het tijd voor Carnaval! Super gezellige avond/nacht gehad in onze flamingo pakjes.

Een aantal uurtjes later. Was echt heel gezellig.

Zondag was de optocht in Boemeldonck (Prinsenbeek). Zulke mooie grote wagens, echt absurd hoelang mensen hiermee wel niet bezig zijn.

 

BewarenBewaren

Signature
Volg:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *