Snapshot 2018 #3

Het is weer tijd voor wat foto’s op een rijtje te zetten. Niet heel veel foto’s van twee weken maar genoeg om jullie weer even bij te praten. Ik vergeet alleen nog heel vaak een foto te maken en denk dan achteraf, ohja dat had ik moeten doen. Ik moet weer even in het ritme komen.

We besloten op een doordeweekse dag eens naar de bios te gaan. Er draaide niet veel en besloten uiteindelijk naar Huisvrouwen bestaan niet te gaan.

Met deze zonsopgang richting de sportschool, echt wauw! en dat lekker vroeg in het weekend.

Daarna richting Zeeland. Waar Noa een nieuw vriendje heeft gemaakt.

Het duurt nog maar twee weken voordat het Carnaval is. Op Zaterdag gaan we altijd naar een feest waar we kaartjes voor nodig hebben en die moesten we van te voren even ophalen.

Wat we tegenwoordig vaak doen is wandelen met Noa op Zondag.

Ik bestelde dit boek laatst bij Bol.com in de middag en dat werd ‘s avonds al geleverd. Ik wist niet helemaal wat ik er van moest verwachten maar dit boek komt bij mij echt op het juiste moment. Ik ben nog niet heel ver maar zeker nu al een aanrader. Als ik hem uit heb ga ik er een artikel over schrijven.

In die zelfde bestelling kocht ik dit super leuke theekannetje. Heerlijk ‘s avonds op de bank ermee en genoeg thee drinken!

In het weekend nog even op zoek naar nieuwe klinken. We willen graag mat zwarte klinken maar ik wist niet dat ze zo duur waren. We gaan nog even verder op zoek.

Dit is toch te schattig!

Nog een keer naar de bios. Deze keer wel ruim van te voren gepland want de nieuwe Maze runner kwam uit. Mocht je fan zijn van 1 en 2, ga dan zeker naar 3 want die is echt zo gaaf.

De vorige Snapshot ook al gezien?

Signature
Volg:

1 Reactie

  1. 29 januari 2018 / 09:45

    Oh ik wil ook heel graag naar maze runner
    En die foto van jullie samen en noa in het bos is prachtig

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *