Snapshot 2018 #2

Snapshot 2018

Vorige week kwam het eerste artikel uit een nieuw rubriek online; Snapshot 2018. Omdat ik weer genoeg foto’s had deze week deel ik ze gewoon weer met jullie! Bereid je voor op veel foto’s van Noa en een heerlijke vrije Maandag.

Vorige week Zondag was het extreem koud maar wel met een heerlijk zonnetje. Niels wilde voor mij wel wat outfit foto’s schieten. Vind zelf dat het leuke foto’s zijn geworden. Ik schreef er al een artikel over.

Op Zondag gaan we de laatste tijd vaak einde van de middag een uur wandelen (toppunt van burgerlijkheid!) maar zo lekker om even een frisse neus te halen.

Maandag had ik een heerlijk rustig dagje. Ik was vrij en begon de dag met mijn Passion planner. Noa sliep ondertussen heel de ochtend, wat een leven hè!

Tussendoor even een selfie met Snapchat (MET filter!). In de middag had ik ineens zin in een eitje en als je thuis bent kan dat gewoon.

Tijdens het lunchen lees ik verder in mijn boek, meer lezen in 2018! Ook leverde Douglas mijn nieuwe Dipbrow aangezien de vorige op was.

Voor het eten nog even lekker sporten. Het avond eten was gemaakt door Niels en dit was echt zo lekker! Dit gerecht houden we erin.

Dinsdag avond was ik ontzettend moe en had ik nergens zin in. Ik besloot lekker eens een uur in bad te gaan liggen en dat was echt heerlijk.

Van Woensdag heb ik geen foto’s. We aten wel heel romantisch met zijn tweeën bij de Ikea. Het verbaast me echt voor hoe weinig geld je daar lekker kunt eten. Natuurlijk gingen we weer met meer naar huis dan gepland.

Kijk even hoe schattig Noa er af en toe bij kan liggen.

Zaterdag stonden we om half 9 in een lege sportschool. Ik had last van mijn rug dus besloot een rondje cardio te doen en dit voelde eigenlijk wel heel erg goed.

Daarna reden we naar familie in Heeten en hebben we daar verlaten Kerst gevierd met gourmet!

Zondag hebben we veel klusjes in huis gedaan. Uiteindelijk hebben we de fotoplank gemaakt, binnenkort een uitgebreid artikel over.

Noa dacht als jullie mooi bezig zijn kruip ik stiekem op de matrassen! Ook gingen we weer lekker wandelen want het zonnetje scheen de hele dag.

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren


Volg:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *