Smashbox + Vlada // Petal Metal Highlighter

Het wordt tijd om mijn aankopen uit Amerika aan jullie te laten zien. Ik heb er een hele hoop pareltjes bij en ben met de meeste producten zo blij. Vandaag deze allermooiste highlighter die ik nu in het bezig heb namelijk de limited edition Smashbox x Vlada Petal Metal Highlighter.

Smashbox is een samenwerking aan gegaan met de insta famous Vlada. Ik volg Vlada al enige tijd op Instagram en zag haar collectie ineens voorbij komen. De verpakking van de highlighter spraken mij direct aan en ik zette deze direct op mijn Sephora wishlist.

Vlada staat vooral bekend om haar enorm gave en uitdagende liparts. Ze schildert er zo de Golden gate bridge op of gooit er een hele hoop diamanten tegenaan. Haar hele limited collectie bestaat uit metal producten, veel glans en veel shimmery! Mocht je hier niet van houden is deze collectie dus helaas niks voor jou.

Toen ik in New York de highlighter zag twijfelde ik nog heel even omdat de prijs aardig hoog was namelijk $39. Maar vanwege de verpakking kon ik het echt gewoon niet laten liggen en verdween de mooie Petal Metal Highlighter in Gilded rosé in mijn mandje.

De verpakking is volledig rosé goud en de bedrukte 3d print van de roos is zo mooi! Het doosje voelt stevig aan en is volledig van hard plastic gemaakt. De highlighter bevat 10 gram wat vergelijkbaar is met de soft&genlte van MAC. Je zult dus niet snel zonder te komen zitten.

Aan de binnenzijde van de verpakking zit ook nog een hele fijne spiegel. De highlighter zelf is ook in een 3d roos gedrukt wat deze collectie toch zeker wel uniek maakt. Ik heb gekozen voor Gilded rosé omdat ik een vrij lichte huid heb. Deze goude highlighter met roze ondertoon is echt perfect voor lichte huidjes zoals die van mij.

De substantie is ook echt fijn te noemen, deze highlighter bevat geen grove glitters en ligt niet te dik erop. Het is een subtiele mooie glas. Deze kun je gemakkelijk intenser maken door het nat aan te brengen. Ook is dit een fijne highlighter voor aan de binnenkant van je ooghoek.

Ik ben echt heel erg blij dat ik deze highlighter alsnog heb gekocht. Ik gebruik hem op dit moment heel vaak en vind het zo mooi om op zomerse dagen een mooie gloed te hebben. Mocht je dus nog op zoek zijn naar een unieke highlighter shop dan zeker even op de Sephora site.


Volg:

1 Reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *