Slaapkamer inspiratie

Home

Over twee maanden zullen wij dan gaan verhuizen! We kijken er heel erg naar uit en hebben al heel wat nieuwe spulletjes besteld en geregeld. We hebben alleen nog geen idee hoe we de slaapkamer gaan aanpakken. Om al wat ideeën op te doen ben ik eens rond gaan neuzen op Pinterest en Weheartit. De kamers op deze foto’s zijn natuurlijk het ideale beeld, ik haal er alleen inspiratie punten uit. Kijken jullie mee wat ik leuk zou vinden in onze slaapkamer.

We zouden graag de muur achter het bed een leuk kleurtje of behang willen geven. We weten alleen beide nog niet echt wat. Ik en mijn vriend hebben namelijk niet altijd dezelfde smaak en ik denk dat we gewoon eens naar een winkel moeten gaan om ons te laten informeren over mogelijkheden. Toch ben ik al op speurtocht gegaan.

Muursticker

Een bruin of grijze subtiele kleur op de wand lijkt me heel leuk. En boven het bed dan afgewerkt met een leuke sticker of schilderij. Ik denk dat dit wel heel mooi en rustig oogt bij ons houten bed.

Behang met print

Hierboven is maar een voorbeeld maar een behang met een stenen print of een rustige natuurlijke print vinden we ook wel iets. We zijn alleen bang dat dit snel druk wordt en het niet helemaal matcht bij het bed.

Kasten

Er staat al een gigantische kast waar we genoeg kleren en schoenen kunnen bewaren maar om de kamer nog wat op te leuke is een smallel lang kastje erbij ook wel leuk.  We hebben namelijk ook nog een meubel nodig waarop de tv komt te staan.

Oke, niet deze kleur maar de kast van ikea zijn ideel als opvulling en het wat gezelliger te maken. Vind de manden erin verwerkt ook leuk. In combinatie met de kandelaars en tv zou dit een mooi geheel zijn. Weet alleen niet of deze al te breed is aangezien we niet veel ruimte anders hebben om nog door de slaapkamer te lopen.

Accesoires

Mannen zien hier niet echt het nu van in maar in een slaapkamer horen ook gezellige accessoires. Als er mensen voor de house warming komen kijken moet het toch ook wel gezellig ogen. Hieronder een aantal plaatjes met leuke accessoires.

Hebben jullie nog leuke ideeën voor het aankleden van een slaapkamer?


Volg:

1 Reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *