Sephora face Masks

Sephora heeft een groot assortiment aan exclusieve merken maar Sephora heeft ook een enorme eigen collectie. De collectie bestaat uit make-up, wimpers, kwasten en huidverzorging. Waaronder ook 35 verschillende fijne maskers. Ik probeerde er twee uit en ben fan geworden.

In totaal 35 maskers, maar niet alleen voor het gehele gezicht. Er zijn ook maskers voor je ogen, neus, lippen, handen en voeten. Ik had vorig jaar al eens een masker geprobeerd en wist dat ik die toen heel fijn vond dus er belanden weer twee nieuwe in mijn mandje.

Deze twee maskers zijn vooral fijn omdat het sheet maskers zijn. Je haalt ze uit de verpakking legt ze op je gezicht en je hoeft vooral niet moeilijk te doen met kwasten of het product eraf halen. Je laat het masker zo’n 15 minuten zitten en haalt de sheet eraf. Je masseert het overige vloeistof in de huid en klaar!

Sephora Green Tea face mask

Het groene thee maskers dient voor een matterende en anti-blemish masker. Er zitten extracten in die er voor zorgen dat het overtollig talg weg gaat en de puistjes rustiger maken waardoor ze minder zichtbaar worden. Het Green Tea extract zorgt voor het zuiveren van de huid en de Bu Gu Zhi leaf, Magnolia, and Willow Extracts zorgt voor het matterende.

Helaas is parfum wel een van de bestanddelen wat vrij hoog aan het lijstje staat. Zelf heb ik er weinig van gemerkt, geen overheersende geur.

Nadat ik het masker had geprobeerd voelde het eerst een beetje vettig aan. Nadat alles in getrokken was voelde mijn huid zacht maar niet matterend. Mijn gezicht had meer een glimmend laagje als een matterend laagje. Het is een fijn masker maar ga er niet vanuit dat na eenmalig gebruik de kleine hoeveelheid groene thee extract er voor zorgt dat je een matterende en anti-blemish huid hebt. Je zult het masker dan meerdere malen moeten gebruiken vrees ik.

Getallen vanuit Sephora:

21 Vrijwilligers hebben dit masker voor 28 dagen getest:
– 81% vond de huid matterender
– 90% voelde dat de huid in balans was
– 95% voelde dat de huid een stuk zachter en egaler was.

 

Sephora Rose fase mask

Het rozen masker zorgt ervoor dat de huid vooral gehydrateerd wordt en weer gaat glanzen. Het rozen en rijst extract zou zorgen voor het hydraterende effect en het broccoli extract voor de glans van de huid. Ook in dit masker is parfum te vinden.

Normaal gesproken houd ik niet zo van de geur van rozen, maar dit masker ruikt toch echt anders als verse rozen. Geen vervelende geur en ik kon het masker makkelijk 20 min ophouden. Ook bij dit masker voelde het eerst weer een beetje vettig aan maar daarna had ik een zachte glanzende huid.

Dit masker vind ik net wat fijner en beter als het groene thee masker.

22 Vrijwilligers na 21 dagen gebruik:
– 91% voelde dat de huid werd gehydrateerd
– 82% voelde dat de huid een oppepper kreeg
– 91% voelde  dat de huid meer verfrist was

Het masker is voor eenmalig gebruik en kost $6. Niet heel goedkoop maar wel handig voor als je eens niet moeilijk wilt doen met vloeibare masker. Als ik weer langs de Sephora kom zal ik zeker weer maskertjes gaan proberen!

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Signature
Volg:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *