Sephora Beauty Insider

Ik heb iets ontdekt! Waarschijnlijk weten hier al heel veel beauty liefhebbers vanaf maar ik wist het nog niet. Je kunt via Sephora een Sephora Beauty Insider kaart ontvangen zodat je heel veel goodies kunt krijgen bij je aankopen. In New York heb ik hier ontzettend veel gebruik van gemaakt.

Het is vooral handig als je vaker naar de Sephora in het buitenland gaat. De goodies worden namelijk niet allemaal naar Nederland verstuurd dus je hebt wel eens kans dat je ze mee besteld en niet aankomen. Je kunt de punten ook laten staan en later gebruiken als je eens in een Sephora komt. Dit kan in alle Sephora’s.

De Sephora Beauty Insider pas kun je bij iedere aankoop gebruiken. Elke euro die je besteedt is een punt waard. Door deze punten te verzamelen kun je mini’s uitzoeken. Ik heb al echt leuke mini’s mee gekregen van Hourglass, Tarte, Make up Forever etc. Hoe meer punten je inlevert des te groter je cadeautjes. Zo kun je 100 punten inleveren maar ook 3000 punten.

Ook heb je een aantal voordelen als je Beauty insider bent. Zo ontvang je al eerste de nieuwtjes via de mail en krijg je ook te weten wanneer je samples krijgt bij bepaalde aankomen. Je kan ook nog een categorie hoger als insider je kunt namelijk nog VIB of ROUGE worden. Mocht je dus 350 dollar hebben uitgegeven word je VIB en bij 1000 dollar ROUGE. Hierdoor kun je zoals hieronder weergegeven weer meer dingen doen bij Sephora.

Je krijgt met je verjaardag van Sephora ook een cadeau, helaas wordt deze alleen niet naar Nederland gestuurd. Je zult dus ergens anders in de wereld bij Sephora moeten zijn om dit cadeau in ontvangst te nemen.

In Nederland kun je dus nog niet volledig gebruik maken van de Beauty Insider pas wat ik erg jammer vind. In New York was het zo leuk om die mini cadeautjes zelf te mogen uitkiezen. Je mag ook bijvoorbeeld twee dezelfde kiezen als je er maar punten voor hebt. Ontzettend handig zijn die mini’s ook om mee op vakantie te nemen.

Ik heb in New York al mijn punten opgemaakt omdat ik niet weet wanneer ik weer ergens bij een Sephora zal zijn. Hopelijk spaar ik door mijn online aankopen weer wat voordat ik naar een Sephora in het buitenland ga.

Mocht je dus de kans krijgen op een Beauty Insider pas te krijgen, DOE HET! Het kost je niks en gratis goodies is mooi meegenomen.

 

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Signature
Volg:

2 Reacties

  1. 12 augustus 2017 / 00:14

    Super handig he zo’n pas. Ik heb er een gekregen in Polen omdat ik er zoveel shopte, ik weet niet of dat dezelfde is als die jij beschrijft, maar hij lijkt er wel op!

  2. 31 augustus 2017 / 09:12

    Ah ja, ik ben ook een echte sucker voor klantenkaarten. Cadeautjes? Whoop whoop! Kortingen? Whoop whoop! Ja, ik heb standaard meer klantenkaarten dan geld in mijn portemonnee;-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *