Sebastian Penetraitt Shampoo // Conditioner

Sebastian_Penetrait_10

Als het om make-up gaat weet ik precies wat ik wel en niet wil gebruiken maar voor mijn haar is dat net een ander verhaal. Ik heb niet echt mijn all-time favorieten en ben nog zoekende naar wat fijn is. Ik heb geen makkelijk haar en sta dus altijd open voor iets nieuws. Deze keer probeer ik twee producten van Sebastian Professional.

Mijn haar heeft de laatste jaren zoveel verandering doorstaan dat het er best wel onder heeft geleden. Het laatste jaar verf ik het alleen nog maar in dezelfde kleur en knip ik de punten van tijd tot tijd af. Toch merk ik dat mijn haar niet echt in topconditie is en het extra verzorging zeker kan gebruiken.

Sebastian_Penetrait_11

De webshop Hairworldshop.nl vroeg mij of ik een aantal producten wilde proberen en natuurlijk sta ik hier altijd voor open. Ze vroegen mij merken en producten die onder mijn favorieten vallen alleen heb ik die niet echt. Ik heb hen daarom gevraagd om producten voor geverfd haar die wel wat extra verzorging kan gebruiken. Ik kreeg van hun deze Sebastian Penetraitt shampoo en conditioner opgestuurd om te proberen.

De enige shampoo en conditioner waar ik iedere keer op terug val is die van Schwarzkopf. Voor conditioner gebruik ik tegenwoordig vaak spray conditioners waarbij ik merk dat mijn haar minder snel vet word. Deze conditioner van Sebastian Penetraitt is een conditioner om te gebruiken onder de douche. Heel benieuwd of deze dus mijn haar zacht maakt maar toch niet te vettig maakt na een dag.

Sebastian_Penetrait_8

De conditioner en shampoo zijn bedoeld om het haar goed te reinigen en zou diep in het haar dringen om het haar te beschermen tegen stress als het gevolg van chemicaliën en warmte styling. Ook is deze shampoo en conditioner goed te gebruiken in combinatie met geverfd haar.

Sebastian_Penetrait_3

Ik gebruik nu beide producten enige tijd en moet zeggen dat mijn haar goed schoon word door middel van de shampoo. De shampoo gebruik ik meestal in twee kleinere delen, de eerste keer schuimt het iets minder omdat mijn haar dan nog echt ‘vies’ is en de tweede keer schuimt het lekker en worden de laatste resten verwijderd. Na het gebruik van de shampoo is mijn haar stug en moet ik dus zeker wel de conditioner gebruiken. Ik gebruik deze vooral in mijn punten en na het kammen en drogen is mijn haar echt heel erg zacht.

Sebastian_Penetrait_1

Wat ik ook zeker merk is dat deze conditioner er niet voor zorgt dat mijn haar vettig word. Ik was mijn haar zo’n 1 keer in de drie dagen en de conditioner houd gedurende deze dagen mijn haar mooi en glanzend.

Sebastian_Penetrait_2

Ik vind deze producten van Sebastian Penetraitt dus zeker een aanrader en ga ze zeker helemaal op maken. Het zijn wel producten die onder een iets duurdere prijsklasse vallen. Je betaald voor de Shampoo €17,10 en voor de conditioner €20,60, je krijgt hiervoor 250 ml.


Volg:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *