Rituals Summer Limited Edition Karma

Rituals_LE_Karma7

Natuurlijk maakte ik weer even een denkbeeldig dansje toen ik hoorde dat de nieuwe Summer Limited edition van Rituals uit kwam. Ook nog eens in een verpakking die helemaal mijn smaak is. Ik besloot twee producten te bestellen en uit te proberen. Benieuwd wat de geur van Holy lotus & Bergamot.

The Ritual of Karma review

Rituals komt de laatste tijd met zulke leuke edities uit dat ik af en toe gewoon niet meer weet of het een nieuwe collectie is of een collectie in een nieuw jasje. Ditmaal is The Ritual of Karma een splinter nieuwe zomer limited edition en maakte de verpakking mij al te nieuwsgierig. Ik probeerde de Doucheschuim en Body lotion uit.

Rituals_LE_Karma3

Allereerst de verpakking want het is mijn favorieten kleuren combinatie op dit moment. Een mooie heldere mint kleur in combinatie met rosé goud, wat wil je nog meer. Ze staan echt super mooi in de badkamer en ze matchen ook nog eens met mijn blauwe handdoeken!

Wat Rituals te vertellen heeft over deze LE:

Ontdek de flow van goed karma met onze nieuwe Summer Limited Edition collectie. Volgens eeuwenoud hindoe geloof, creëer je goed karma door te leven met goede intenties. Denk positief, zeg goede woorden, doe goede daden en het leven beloont je met positieve ervaringen.

Ritual LE Karma

Ze hebben een aantal leuke producten voor deze limited edition uitgekozen namelijk doucheschuim, douche olie, geurstokjes, deurkaars, Body & Mist spray, Body Scrub en Body crème.

Rituals_LE_Karma5

Douche schuim

De douche schuim is weer zoals gewoonlijk een fijne schuimende mousse die vanuit de spuit zichzelf laat oprijzen. Echt de beste doucheschuim qua structuur als je het aan mij vraagt. De geur is een combinatie van zoete, bloemige aroma van Witte Lotus en een verfrissende kracht van Bergamot. Dit samen zorgt voor een lekkere frisse geur die niet al te bloemig is.

Rituals_LE_Karma1

Body Crème 

Deze body crème heeft een hele licht shimmer in zich wat je nauwelijks ziet. Ik was bang voor een bom aan glitters waar ik meestal niet zo blij mee ben in een body lotion. Gelukkig is dat bij deze body crème niet het geval. De substantie is een romige lichte crème die heerlijk snel intrekt in de huid. Deze body crème in combinatie met de douche schuim zorgt ervoor dat je de geur heerlijk ruikt.

Ik ben echt te spreken over deze summer limited edition. Misschien wel de fijnste tot nu toe, aangezien de geur mij heel erg aanspreekt en natuurlijk de mooie verpakking. Ik vrees dat dit dus zeker niet de laatste producten zullen zijn die ik ga aanschaffen.

De Doucheschuim is te koop bij Rituals voor €8,50 en de Body crème €17,50.


Volg:

3 Reacties

  1. 28 april 2016 / 14:45

    Oeh ik ben heel nieuwsgierig naar de geur. Ze zien er in elk geval prachtig uit, lijkt me heerlijk.

  2. Marja
    27 december 2016 / 10:32

    Wie oh wie heeft nog een fles bodymist Karma van deze heerlijke geur voor mij te koop?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *