Review // Urban Decay Naked Honey palette

Urban Decay Naked Honey palette

Urban Decay blijft nieuwe naked palettes uitbrengen en zolang ze dat doen heb ik een zwak om ze aan te schaffen want anders is mijn collectie niet compleet. Ze brachten ditmaal het Urban Decay Naked Honey palette uit en de kleuren zijn echt zo mooi! Kijk mee.

Alle paletten van Urban Decay pak ik er nog regelmatig bij, vind de kleuren altijd mooi bij elkaar passen waardoor je gemakkelijk een hele dagelijkse/avond look met een enkel palette kan maken. Of je net als mij alle paletten moet hebben, nee dat niet maar een mocht je ooit een palette willen waarbij je zowel draagbare looks als wat meerdere avondlooks wil maken, ga dan voor Urban Decay Naked palette.

Iedere verpakking heeft hetzelfde formaat maar voor iedere variant maken ze weer een super unieke verpakking. Dit Honey palette is volledig in het goud. De letters komen zelfs in 3d naar voren. De binnenzijde is weer zoals alle andere palette, 12 verschillende tinten en ditmaal in de honing variant. Veel bruine en gouden tinten, ik houd er van!


Er is ook nu weer een kwast bijgeleverd. Een dubbele kwast wat zeker van goede kwaliteit is en die je heel goed kunt gebruiken voor een mooie ooglook. De ene zijde heeft namelijk wat minder lange haartjes waardoor je het product goed compact kan aanbrengen en met de andere zijde kan je het dan goed uitblenden.

Urban Decay Naked Honey palette

In het palette zitten 6 shimmery en 6 matte kleuren. Alle kleuren zijn echt met elkaar te combineren, nooit gedacht dat ik goud, geel en bruin tinten zo zou waarderen!

De pigmentatie is weer top, wel uitkijken wat ze zijn wat poederig waardoor je snel ook te veel kunt pakken. Even aftikken voor gebruik is the key.

Natuurlijk maakte ik er alvast en look mee. De kleur Flyby gebruik ik over mijn gehele oog en onder het wenkbrauw. Daarna sweet en swarm voor wat meer diepte rond de arcadeboog. Keeper en drip iets meer in de arcadeboog gezet zodat je nog meer diepte krijgt. Combinatie van Amber en Honey op het bewegend ooglid.

Dit palette ga ik dus aankomende tijd zeker vaak gebruiken. Heeft Urban Decay weer een pareltje op de kaart gezet? Ja, zeker dit palette is top en GOUD waard. Ik kocht hem bij Ici Paris en kreeg 25% korting, normaal kost het palette €55,05.

 

 


Volg:

3 Reacties

 1. 4 oktober 2019 / 15:49

  Hij is inderdaad heel mooi en ik vind je ooglook ook super mooi gelukt 🙂

 2. 4 oktober 2019 / 16:25

  Heel mooi en wat heb je er een prachtige look mee gemaakt! Ik vind het ook wel echt kleuren die bij je passen!

  • Vera
   Auteur
   4 oktober 2019 / 21:11

   Dankjewel! Herfstige kleuren zijn het beste, love it 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *