Review // Starskin 100% Camellia Nourishing & Brightening 2-Step Oil SheetMasker

Sinds ik sheetmasks heb ontdekt wil ik niks meer anders! Ze zijn vooral heel makkelijk in gebruik en voelen ook nog eens heel fijn aan op de huid. Starskin is één van de merken waar ik fan van ben als het om sheetmasks gaat. Ze kwamen met een nieuwe technologie en ik probeerde het uit, lees mee.

Starskin heeft tegenwoordig een groot en luxe assortiment aan maskers. Niet alleen gezichtsmaskers maar ook gezichtsverzorging, haarmaskers, voetmaskers en hand maskers. Zelf ben ik echt heel erg fan van hun sheetmasks en heb ik er nog geen één gehad die me niet beviel. Vandaag test ik de Starskin 100% Camellia Nourishing & Brightening 2-Step Oil SheetMasker, een hele mond vol!

Voor dit masker heeft Starskin een nieuwe technologie ontwikkelt namelijk een twee stappen systeem. Bij de eerste stap word 100% Camellia zaad olie gebruikt. Deze olie zit bomvol antioxidanten en vitaminen voor de huid. Ook bevat deze olie vetzuren die de huid eerst zacht maken en er daarna voor zorgen dat de werkende stoffen beter kunnen worden opgenomen door de huid.

Daarna volgt stap twee een ‘benitsubaki’ sheetmask die doordrenkt is met niacimide, moerbeiboomextrat en pioenwortelextract. Deze combinatie gaat de doffe en droge huid tegen waardoor de huid wordt verzorgt met al resultaat een frisse glow.

Oké een masker met twee stappen, dat vind ik interessant. Allereerst breng ik de Camellia olie op en merk al snel dat het een beetje vettig aanvoelt maar niet vies vettig. Het ruikt wel echt heel lekker. Wel zit er echt veelste veel product in het ampul, als ik dit er volledig op zou smeren glibbert alles echt alle kant op. Het fijne is dat je het nadien nog kan gebruiken om het overnachts in te laten trekken zodat je wakker word met een glow. Ik was een aantal dagen extreem verkouden en heb toen de Camellia olie gebruikt op mijn neus ’s nachts en dat spul werkt echt top daarvoor! Bijna geen velletjes gehad.

Als je de olie hebt aangebracht ga je door naar het sheetmask. Je legt deze erover heen en wrijft deze licht op de huid. Het is niet zo dat het sheetmask er nu echt vanaf glijd, het blijft goed op zijn plek. Ik voel ook echt dat mijn huid dit nodig heeft! Er staat dat je het masker 15 minuten erop moet laten zitten maar ik heb het ruim een half uur gedaan waardoor echt alles in je huid trekt.

Daarna het masker eraf halen en het overige serum erin masseren. Ik gebruikte het masker in de avond en ’s ochtends glanst mijn huid zo mooi. Je huid krijgt dus zeker een boost hiervan.

Je hebt er nog een variant van namelijk de Anti-wrinkle dus mocht je dat kunnen gebruiken zou ik voor die gaan. Beide bevatten Camellia olie maar de sheetmasks zijn verschillend.

Het Starskin 100% Camellia Nourishing & Brightening sheetmask masker is te bestellen bij Douglas en kost €10,15. Niet goedkoop maar dit is een masker waarvan je ook echt merkt dat het goed is voor je huid.

 


Volg:

3 Reacties

  1. 27 november 2018 / 12:09

    Zeker niet goedkoop, maar ik zou het er wel over hebben als hij echt zo fijn is! Grappig dat 2-stappen ‘systeem’, ik houd wel van innovatieve producten!

  2. 27 november 2018 / 19:58

    Ik heb er een geprobeerd die in de Goodiebox zat van september volgen mij, the Gold Vip mask en was er wel blij mee. Vind de prijs wel wat aan de hoge kant, zeker ook omdat ze adviseren het een paar keer in de week te doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *