Review // Rituals Holi Shower Foam Flower

Tijdens ons weekje vakantie in de omgeving van Gouda kwam ik tijdens een paar uurtjes winkelen een Rituals tegen. Ik ga standaard even binnen snuffelen en zag daar de nieuwe Holi Collectie. Een kleurrijke collectie zoals ik niet echt gewend ben van Rituals. Er zaten twee verschillende douche foams bij en deze Holi Shower Foam Flower was toch wel een hele speciale.

Rituals heeft meestal een collectie met zachte, rustige tinten met daarin standaard producten zoals en douche schuim, geurkaars en bodyscrub. Deze collectie is totaal anders want er zit een body mousse in die knettert, een body scrub met confetti en deze shower foam in de vorm van een roos! Echt een feestje in de badkamer dus.

De collectie valt meteen bij binnenkomst op bij Rituals. Witte verpakking met daarop felle kleuren, toch blijft het heel netjes en typisch een Rituals verpakking. Ze hebben echt een unieke collectie want alle producten hebben iets leuks en er zitten ook een aantal producten die niet eerder (na mijn idee) uitgekomen zijn zoals Fizzing batch bomb, Rubber mask en Shower jelly.

Ik zag de shower foam in de vorm van een roos en besloot dat ik deze echt wilde proberen. Wat een extra feestje is het om iedere keer als je in de douche staat een bloem te maken door het schuim! Eerst dacht ik dan zal er wel zo’n saai bloemetje uitkomen die dan gelijk weer verdwijnt maar nee! De douche schuim is zo stevig gemaakt dat de bloem gewoon langere tijd mooi zichtbaar blijft en ook echt als een roos eruit ziet.

De geur is zoet maar niet overheersend. Het is een combinatie van Lovely White Lily en Delicious Peach Flower dus mocht je niet van zoete geuren onder de douche houden dan zou ik niet voor deze collectie gaan. Had ook verwacht dat ze rond deze tijd van het jaar met een wat zwaardere en duistere geur zouden komen. Toch vind ik het lekker om deze nazomer nog even te genieten van deze zoete geur.

Witte Lelie staat symbool voor reinheid en onschuld dankzij de belangrijke rol die deze bloem speelde in de Griekse en Romeinse mythologie. De complexe, aromatische tonen van de Witte Lelie zorgen voor een rijke, warme en mysterieuze geur.

De substantie is fijn en dikker als de normale douche schuim. Verdeelt gemakkelijk over de huid maar is wel lekker vol. De geur blijft na het douche lekker hangen maar niet overheersend.

Ik vind het een leuke collectie maar had het zeker niet verwacht in deze tijd van het jaar. Ik hoop dat Rituals wel blijft ontwikkelen in producten zoals deze want de shower foam met bloem is zeker uniek! Kom maar op met nog meer ideeën Rituals.

Wat me nog wel opviel is de prijs want een normale douche schuim kost €8,50 en deze gave bloem shower foam €7,50 terwijl er dezelfde hoeveelheid in zit, ik zeg win, win.


Volg:

3 Reacties

  1. 11 september 2018 / 15:30

    De geur lijkt me inderdaad niet mega passend bij de tijd van het jaar, maar hij ziet er wel super leuk uit!

  2. 11 september 2018 / 23:12

    oh hij ziet er echt fantastisch uit! fijne review heb je geschreven mop

  3. 13 september 2018 / 13:22

    Wat cool dat er zo een bloem uitkomt! Ik kon de collectie ook niet laten staan dus heb de bruisballen en rubber-mask aangeschaft! Ga ze binnenkort proberen!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *