Review // Pixi Best of Bright

Als het gaat om gezichtsverzorging heb ik niet veel favorieten merken maar mijn tonic van Pixi heb ik al meerdere malen aangeschaft. Van The make up spot kreeg ik dit schattige pakket voor in de Kerstboom; Pixi Best of Bright. Zijn de andere twee producten net zo fijn?

Pixi was eerst alleen maar te koop via Hudson bay maar tegenwoordig ook makkelijk te verkrijgen via bijvoorbeeld The make up spot. Handig want zo kan ik makkelijk mijn favorieten tonic bij bestellen. De tonic gebruik ik nu al zo’n twee jaar op dagelijkse basis. Ik heb een maand gehad dat ik hem niet in bezit had en toen miste ik toch echt iets.

Voor de rest heb ik nog geen producten uitgeprobeerd van Pixi. Ze hebben buiten gezichtsverzorgingsproducten ook make-up namelijk en nu ook hele leuke probeer setjes. Deze Pixi Best of Bright is er één van, drie producten die je huid laten stralen! Nou laten we dat maar eens even uitproberen.

Glow Mud Cleanser 15 ml 

De Glow Mud Cleanser is een reiniger die is voorzien van 5% glycolzuur en een combinatie van kalmerende en plantaardige ingrediënten die samen zorgen voor een gezonde en glanzende huid. Het is een cleaner op basis van modder die vooral goed is voor grove poriën en diepte reiniging die de huid exfolieert en zuivert.

Glow Tonic 40 ml

De Pixi Glow Tonic is een alcoholvrije toner met o.a. glycolzuur.die de huid exfolieert en zuivert. De tonic is verder voorzien van ginseng, dat de bloedsomloop verbetert en energie geeft en aloë vera dat kalmeert en hydrateert. De tonic reduceert de aanwezigheid van poriën, versnelt de celvernieuwing, balanceert, geneest en kalmeert en zorgt daarmee voor een stralende en gezonde huid.

Glow Mud Mask 15 ml

Het Pixi Glow Mud Mask is een gezichtsmasker die ook op basis van modder is gebaseerd. Het stimuleert de huid en laat het mooi stralen. Dit mineraalrijke masker absorbeert vettigheid, bestrijdt puistjes en onzuiverheden. De toegevoegde kaolien en zeezout zuiveren terwijl ginseng en aloë vera de huid weer in balans brengen.

De Glow tonic was al enorm favoriet maar ook van de andere twee producten ben ik een fan aan het worden. De cleanser breng ik na het reinigen met een micellair water aan. Het ruikt lekker en het is een fijne zachte substantie, het doet me een beetje denken aan de reinigers die je krijgt bij de schoonheisspecialist. Mijn huid voelt echt zo fijn aan hierna! De cleanser ga ik hierna sowieso in groot verpakking aanschaffen!

Het masker gebruik ik maximaal 1 keer in de week want het is een masker waardoor veel talg wordt verwijderd. Maar ook dit masker is heel fijn. Je huid voelt hierna zo zacht en ik heb echt het gevoel dat je huid goed is gereinigd. Wel hierna een dag of nacht crème gebruiken.

Pixi Best of bright is dus echt een heel leuk setje om uit te proberen en te schattig om iemand cadeau te doen onder de Kerstboom. Het setje kost €23 en het is het dubbel en dwars waard. Te koop bij The make up spot samen met nog een hele hoop andere leuke sets!

En misschien komt er wel heel snel een leuke winactie aan voor jullie!


Volg:

2 Reacties

  1. 15 november 2019 / 16:11

    Wat een vet schattig pakketje dit! Ik ben dol op Pixi producten. 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *