Review // Nars Climax mascara

NARS Climax mascara

Tijdens Glamourday waren er een hele hoop producten met korting bij de Bijenkorf. Ik kocht wat Moroccanoil producten en had eindelijk een reden om de Nars Climax mascara ook toe te voegen aan mijn mandje. Is deze mascara echt zo fijn zoals ik 100de keren heb gelezen?

Laatst schreef ik een review over de Nars concealer die ik al een vrij lange tijd op mijn verlanglijstje had staan, deze stond samen met de Nars Climax mascara er al ontzettend lang op. Beide producten nu in bezit en geen moment spijt van deze aankopen, kan ik je al vertellen.

November 2018 kwam deze mascara uit en ik zag echt ontzettend veel lovende berichten voorbij komen. Vooral omdat de mascara nauwelijks klontert en een mooie krul geeft. Precies wat ik in een mascara zoek.

De naam is ook echt te grappig in het kader ‘Never fake it’ benoemde ze hun mascara Climax. Een rode luxe huls, uniek en classy. Van het borsteltje schrok ik eerst want hij is vrij groot en heeft de haartjes in de vorm van een zandloper. Meestal smeer ik met zulke borsteltjes meer naast mijn wimpers dan op mijn wimpers maar dat is hier totaal niet het geval. Je kunt goed bij alle wimpers en oefening baart kunst met deze borstel.

De mascara staat bekend om zijn lichte formule die je wimpers volume en krul geeft zonder te gaan klonteren. Je kan de mascara zelfs in lagen opbouwen zonder dat er klontjes bestaan. Je wimpers gaan dan niet zwaar of stijf aanvoelen en de volume en krul blijven.

Tijd om de test aan te gaan! Ik draag deze mascara nu al een week non-stop en ben er echt heel blij mee. Mijn wimpers scheiden mooi en gaan zeker niet klonteren. De volume en krul zijn duidelijk aanwezig en ik ben echt fan! Wat vooral heel fijn vind aan deze mascara is dat hij als een huis blijft zitten. Geen vlekken aan het einde van de dag en nog altijd gesepareerde wimpers. Ook vind ik het fijn dat je totaal niet voelt dat je mascara op hebt.

Vaak is één laag voor mij al voldoende en breng ik niet meer laagjes aan. Ik weet zeker dat deze mascara tot een nieuwe favoriet behoord! Mocht je je wimpers moeilijk in een krul krijgen dan raad ik deze mascara echt aan.

De Nars Climax mascara is te koop bij de Bijenkorf en kost €25. Totaal niet goedkoop maar zeer zeker de moeite waard als je op zoek bent naar iets goeds.

 


Volg:

4 Reacties

  1. 15 april 2019 / 09:44

    Deze gaat wel op mijn lijstje van producten die ik ooit nog wil proberen denk ik. Ziet er goed uit!

  2. 15 april 2019 / 10:32

    Ik vind deze echt fantastisch! Ziet er heel goed uit 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *