Review // MacBook cover Marble

Er gaat geen dag voorbij dat ik niet achter mijn Macbook zit, voor zowel mijn blog als privé. Ik sleep het ding ook vaak genoeg mee zodat ik ‘alles’ bij me heb. Tot nu toe had ik alleen nog geen hoes dus bescherming was er niet echt. Tijd om hier verandering in te brengen want zonder mijn Macbook word alles een stuk lastiger.

Maar wat neem je dan? Er zijn echt enorm veel variaties voor bescherming. Je kunt een losse hoes erover schuiven een vast case of ga je je Macbook bestickeren. Een losse hoes is voor het vervoeren van je Macbook denk ik wel echt het sterkst. Alleen vind ik het voor dagelijks gebruik gewoon onhandig. Bestickeren vind ik zonde en is vrij dun dus al vrij snel kwam ik uit bij een case.

Op Hoesjesdirect heb je een heel groot aanbod aan MacBook covers en je wordt heel makkelijk geholpen bij de keuzen voor welke hoezen er bij je laptop passen. Even een tipje van mij, mocht je niet meer weten welk model je precies hebt. Je kunt bij een MacBook gemakkelijk links bovenin je scherm, op het apple teken gaan staan en op ‘over deze mac’ klikken.

Ik houd echt van Marble dus was al vrij snel uit mijn keuze dat het een mooie MacBook cover met Marble moest worden. Klassiek wit of zwart in combinatie met wit of juist met goud. Alles kan! Ik besloot voor het klassieke marmeren patroon te gaan.

Het is een volledige bescherming van je MacBook, dus voor zowel de onder- als de bovenkant krijg je twee panelen om erop te klikken. Alle aansluitpunten zijn open gewerkt dus kun je gewoon allemaal gebruiken als de hoes erop zit. Ook is deze case van Mobigear licht gewicht. Je MacBook wordt ook totaal niet dikker!

Ik kreeg de hoes binnen een dag geleverd en zat ontzettend goed verpakt! Voor mij een pluspunt voor producten zoals deze want hoe vaak ik al niet heb gehad dat producten beschadigd aankomen door meneer de postbezorger, grrr…! Dus ik was blij toen de cover via de brievenbus post heel aan kwam.

Ik vind de hoes echt mooi om mijn MacBook en ondanks dat het een plastic hoes is voelt hij totaal niet aan als hard plastic. Het lijkt wel of er een zachte laag omheen zit. Heel moeilijk uit te leggen in ieder geval maar de hoes is mooi en degelijk.

De hoes is online verkrijgbaar bij Hoesjesdirect en kost daar €27,95.


Volg:

4 Reacties

  1. 11 november 2018 / 11:54

    Wat een chique hoes zeg, ik vind hem heel erg mooi staan.

  2. 11 november 2018 / 21:14

    Ik zou ook zo graag een MacBook willen! De hoes is mooi, ik dacht eerst dat het een sticker was. Dat is leuk voor het oog, maar heeft qua bescherming geen toegevoegde waarde. Ik vind marble prints ook altijd zo mooi, dus deze had ik ook zeker gekozen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *