Review // MAC Shiny Pretty Things Nudes mini lipsticks

De make-up Holiday en Kerstcollecties druppelen binnen en waar ik ieder jaar weer naar uitkijk is de collectie van MAC. Ze pakken meestal goed uit en creëren een hoop leuke samen gestelde kits. Een aantal unieke producten die nog nooit eerder zijn uitgebracht. Ik kocht drie setjes en review vandaag de MAC Shiny Pretty Things Nudes mini lipsticks.

Van deze collectie word ik echt hebberig. De verpakkingen zijn mooi gemaakt, de combinaties van producten die ze hebben gemaakt zijn leuk en de hoeveelheid verschillende producten zijn top. Ik kon mezelf niet weerhouden en heb drie hele leuke setjes gekocht die deze week allemaal voorbij gaan komen.

MAC Shiny Pretty Things Nudes mini lipsticks

Ze hebben twee verschillende mini lipstick sets uitgebracht dit jaar, een nude versie en een bright versie. De bright lipsticks zijn vooral een combinatie van felle rode en roze tinten en de nude versie zegt het eigenlijk al, een viertal nude tinten. Ze komen in leuke gekleurde plastic verpakking binnen. Je hebt hier voor de rest niks aan want uiteindelijk doe je hier niks mee maar toch voelt het daardoor wat meer luxe en doordacht. De lipsticks zelf zijn ook met oranje huls en niet zoals de gewone MAC kleuren in een zwarte huls.

De kleuren in deze set zijn:

• Hark!                 Cremesheen
• Fam Only          Matte/Amplified
• Half-Cafu          Satin
• Nutmegged       Matte

Er zitten dus ook vier verschillende finishes in zodat je kan testen wat het fijnste voor je werkt. Ik ben enorm fan van de matte lipsticks van MAC (mijn all time favoriet is Faux!) dus blij dat er ook twee matte kleur bij zitten. De lipsticks zijn wel echt heel klein, dit valt niet gelijk aan de huls te zien maar als je de lipsticks uit draait wel. Je krijgt nu per lipstick 1,7 gram, de full size is normaal 3 gram. Ze zijn dan weer wel gemakkelijk overal mee naar toe te nemen.

Fam only // Hark! // Half-Caff // Nutmegged

De pigmentatie van de lipsticks is weer top. Alle kleuren zijn in een enkele beweging gemaakt en zijn zacht genoeg om gelijk voldoende aan te brengen. Het zijn ook 4 totaal verschillende nude kleuren, van bruin tot roze!

Fam only, een mooie roze nude tint. Deze kleur staat denkt mooi bij heel veel mensen, zowel blondies als brownies! Een kleur die ik nog niet in mijn collectie had in ieder geval.

Hark!, een my lips but better kleur. Deze is echt heel fijn voor als je even geen zin hebt in een echte lipkleur maar gewoon een soort glossy effect wilt. De kleur plakt totaal niet, maar geeft wel een hele mooie glans. Deze ga ik zeker vaak gebruiken!

Half-Caff, de donkerste nude kleur en eigenlijk niet eens meer een nude kleur voor mijn lichte huidje. Toch vind ik hem wel draagbaar. Deze finish is Satin en voelt heel fijn en zacht aan op de lippen.

Nutmegged, mijn minst favoriete van de vier als ik dan toch moest kiezen maar nog altijd een kleur die ik zeker ga gebruiken. Deze lipstick heeft een wat meer bruine ondertoon. Een kleur die zeker mooi is in de Herfst!

Ik ben echt fan van deze MAC Shiny Pretty Things Nudes mini lipsticks. Voor €29,50 krijg je vier hele mooie unieke kleuren. Op de site van MAC is deze set al uitverkocht maar op Douglas kun je hem nu nog bestellen. Echt een aanrader!!!

 

 


Volg:

5 Reacties

  1. 12 november 2018 / 08:50

    Deze zijn ook heel mooi ja, leuke kleuren! Totaal anders dan die roze set die ik kocht.

  2. 13 november 2018 / 14:22

    Dit is echt een heel erg leuk setje. Ook echt super leuk dat het allemaal kleuren zijn die draagbaar zijn en mooi staan. Dat zie je niet vaak in dit soort setjes vind ik.

  3. 15 november 2018 / 19:36

    Leuk zo’n set! Ik ben zelf niet dol op de kleuren, maar ze staan jou wel heel mooi. Ik houd van wat meer opvallendere kleuren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *