Review // MAC Shiny Pretty Things Mini Glitter & Pigments Gold

MAC Shiny Pretty Things Mini Glitter & Pigments Gold

Maandag kwam mijn eerste review van de MAC Shiny Pretty Things online, vandaag de tweede! Ik kon namelijk ook deze set niet laten liggen. Deze glitters zijn zo mooi om te gebruiken tijdens een look met de feestdagen. Vandaag review ik de MAC Shiny Pretty Things Mini Glitter & Pigments Gold.

Ook van de pigments heb je twee verschillende versies, de pink en de gold set. Ik houd meestal niet zo van roze en paarse tinten in mijn ooglook dus ben voor de gouden set gegaan. Een mooie combinatie van goud, brons en rosé gouden glitters.

Ook deze set zit weer verpakt in een mooie shiny blauwe verpakking. Je kunt direct zien welke kleuren er in deze set zitten. Vier kleine pigmenten met twee verschillende finishes. Je hebt namelijk twee pigments en twee glitters.

• English Gilt         Pigment
• Shine Time          Pigment
• Copper                 Glitter
• Gold                     Glitter

Zoals je bij de swatches kunt zien zijn de pigments een stuk egaler aan te brengen als de glitters. De glitters hebben ook wel een beetje een gebruiksaanwijzing nodig. De pigments breng ik aan door mijn kwast nat te maken met MAC Prep + Prime fix+ en ze daarna in het pigment te dippen. Hierdoor kan je ze heel makkelijk aanbrengen. Bij de glitters doe ik dat ook maar bij de glitters heb je altijd wel wat fall out. Deze haal ik weg met tape, dit is de enige manier waar glitters aan blijven plakken.

De pigments zijn mijn favoriet maar de glitters breng ik graag in combinatie subtiel daarover heen zodat het wat meer party is. Zelf had ik hiervoor nog nooit de pigments en glitters van MAC gebruikt maar ze zijn wel echt heel fijn in gebruik! Vind het leuk dat ik ze dus beide uit kan proberen in een set zoals deze.

Op deze look heb ik English Gilt gebruikt op het bewegend ooglook. Een mooie combinatie als je net als ik houd van bruin tinten. Om het wat meer feestelijk te maken kan je hierboven op nog wat goude glitters gebruiken.

Ondanks dat ze een kleine formaat hebben vind ik de hoeveelheid prima. Je hebt er namelijk niet zoveel voor nodig omdat de pigmentatie top is.

Deze MAC Shiny Pretty Things Mini Glitter & Pigments Gold set is nog te koop op MAC cosmetics en op Douglas voor €29,50. Wil je dus net als mij eens de glitters en pigments uitproberen dan is deze set daar heel fijn voor. Ik ga deze glitters zeker gebruiken voor de feestdagen.


Volg:

3 Reacties

  1. 16 november 2018 / 10:13

    Oh wauw, ik vind alle kleuren prachtig!

  2. 16 november 2018 / 10:51

    Het ziet er echt super mooi uit ook én mooie foto’s! ♥

  3. 18 november 2018 / 22:17

    Prachtig! Heerlijke kleuren en goede pigmentatie. Daar word je toch hebberig van!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *