Review // MAC Shiny Pretty Things Fix+ Party Pack

Derde en laatste review van een item uit de MAC Shiny Pretty Things collectie. Ik ben namelijk enorme fan van de MAC Prep+ Prime fix+ spray en kwam deze ontzettende schattige set tegen. Er zitten zelfs drie verschillende geuren in deze MAC Shiny Pretty Things Fix+ Party Pack.

Hoe schattig zijn deze kleine spuit flacons! Drie stuks en enorm handig om mee te nemen op reis of als je ergens heen gaat. Wat ik dus niet wist is dat de MAC Prep+Prime fix+ spray in verschillende geuren te verkrijgen is. Hetzelfde effect maar dan met een heerlijke extra geur erbij.

De drie geuren die MAC nu heeft zijn kokos, lavendel en rozen.  Super leuk dat ze deze geuren nu in een setje hebben verwerkt om uit te proberen welke geur het lekkerste is. Voor de rest hebben de geuren geen andere werking dan de naturel fix+. Maar wel een leuke toevoeging vind ik zelf.

Waar ik deze Prep+Prime fix + spray altijd voor gebruik? Nou voor meerdere doeleinden. Allereerst om mijn make-up goed te fixeren als ik alles heb aangebracht, of om mijn glitters en pigments aan te brengen bij mijn oog make-up, of gewoon voor verkoeling in de Zomer.

MAC Prep+Prime fix+ KOKOS

Kokos is altijd al een favorieten geur van mij geweest samen met Vanille. Deze geur vind ik ook van deze sprays het lekkerst. Je ruikt echt de kokos geur en het lijkt net alsof je even naar een Zomers paradijsje gaat. Dit word mijn nieuwe favoriet!

MAC Prep+Prime fix+ LAVENDEL

Lavendel is totaal niet mijn geur, alles met lavendel vind ik eigenlijk vies ruiken. Alleen deze MAC spray ruikt niet echt naar lavendel en kan ik vrij goed hebben. Niet het meest lekkere waardoor ik een groot verpakking zou kopen maar zeker geen hele vieze geur.

MAC Prep+Prime fix+ ROZEN

Meest frisse geur van de drie is deze en natuurlijk het leukste kleurtje. Een zoete roze geur die subtiel is!

De geuren zijn allemaal dermatologisch getest en kunnen gewoon op het gezicht en ogen gebruikt worden. Zelfs mijn mijn gevoelige huid reageer ik er niet op!

De geur ruik je eigenlijk alleen met het op sprayen en daarna niet meer. Anders zou je denk ik wel snel misselijk er van worden. Ik vind de toevoeging echt heel leuk. De groot verpakkingen kosten in alle geuren net als de naturel €17,50. Dus mocht je net als mij fan zijn van de fix+ spray, probeer dan zeker ook eens de andere geuren.

Deze MAC Shiny Pretty Things Fix+ Party Pack is nog altijd te verkrijgen bij MAC cosmetics of bij Douglas voor €29,50.

 

 


Volg:

1 Reactie

  1. 18 november 2018 / 23:16

    Wat leuk zeg, die geurtjes. Rozen lijkt me heerlijk <3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *