Review // Laura Mercier Tinted moisturizer SPF20

De laatste weken heb ik van die dagen dat ik niet zoveel zin heb in foundation met volledige dekking. Mijn huid is rustig en een dun egaliserend laagje zou voldoende zijn. Ik wilde een BB cream of tinten moisturizer proberen en besloot de Laura Mercier Tinted moisturizer SPF20 uit te proberen.

Begrijp me niet verkeerd ik heb ook zeker dagen dat ik gewoon een mooie egale en matterende huid wil en ik dus voor een full coverage foundation ga. Alleen heb ik ook zeker dagen tegenwoordig dat ik blij ben met mijn huid en een licht laagje ook wel mooi vind. Na wat research kwam ik bij deze Laura Mercier Tinted moisturizer SP20 terecht en las een hoop fijne reviews.

Bedacht me voor het bestellend dat deze tinten moisturizer misschien ook een hele goede combi zou zijn met mijn favoriete loose setting powder. Ik ga namelijk bij producten zoals deze wel wat meer glanzen. Het is dus een getinte dagcreme, verkrijgbaar in 15 verschillende tinten. Het is een licht gewicht dagcreme met een lichte kleur tint erin. Het zou de huid doen glanzen en het mooie van de huid door de kleur heen laten komen.

De prijs van €48 vind ik niet mis voor een product zoals deze, ik heb het er graag voor over maar dan moet het ook echt een topper zijn. Wat me eerst gelijk opviel is dat het een dunne vloeistof is (kijk uit als je de dop eraf doet en het flesje naar beneden houd.. Bij mij lag er dus gelijk al een gedeelte op de grond, helaas!). Wel zie je echt goed dat het een mooie kleur bevat. Ik heb de kleur nude en dit is gelijk een hele goede match.

De verpakking is simpel en heeft geen echte ‘wauw’ factor. Gewoon een grijs/beide tube met niet te veel tierlantijntjes. De dosering vind ik dus iets minder. Het is een vrij groot gat waar de vloeistof uitkomt en het loopt er vrij snel uit.

De substantie is wel heel fijn in gebruik, je kunt het makkelijk verdelen met een kwast of een beautyblender. Je ziet geen streken en trekt mooi in de huid. Je ziet inderdaad nog heel goed je eigen huidskleur erdoor heen komen. Mocht ik ergens een puistje hebben werk ik hem nog weg met wat concealer. De concealer heeft ook nog eens een SPF factor van 20 dus ook fijn te gebruiken als het zonnetje nu wat schijnt.

Enige nadeel vind ik dat je best wel wat product gebruikt. De tube bevat 50 ml en ik denk dat als je het iedere dag zou gebruiken er niet heel lang mee doet. Dat vind ik best zonde voor het geld. Je kan natuurlijk ook minder gebruiken maar dan vind ik het effect niet mooi.

Ik gebruik de Laura Mercier Tinted moisturizer SPF20 met liefde en ik denk ook dat dit een favoriet product wordt als de Lente en Zomer doorbreekt. Ik heb dan genoeg aan minder dekking! Het product is verkrijgbaar bij de Bijenkorf.


Volg:

3 Reacties

  1. 20 februari 2019 / 11:07

    Ik heb nog nooit iets van Laura Mercier geprobeerd, maar ik hoor er veel goede dingen over. Dit klinkt ook weer als een fijn product!

  2. 20 februari 2019 / 21:12

    Hij ziet er mooi uit, maar als je zoveel nodig hebt, en dat voor die prijs.. dan wordt het een duur grapje šŸ™

  3. 23 februari 2019 / 14:07

    Wat een fijn product he! Ik heb de oil free versie hiervan en daar zweer ik echt bij. Het doet me wel pijn om te lezen dat er bij jou gewoon een beetje op de grond is gevallen, vreselijk haha. Zeker gezien de prijs van het product. Maar de kwaliteit is dan ook wel echt fantastisch. Ik heb de mijne trouwens in Engeland gekocht en daar is hij echt aanzienlijk goedkoper. Als je op Feelunique en dan de Britse versie van de site kijkt (dus in ponden) is hij ook echt veel goedkoper evenals veel andere producten van Laura Mercier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *