Review // La Roche-Posay Reiningingsmelk voor de gevoelige huid

Eigenlijk gebruik ik om mijn make-up te verwijderen altijd miccelair water . Ik merk alleen af en toe dat mijn ogen hier niet helemaal goed op gaan en dus ging ik op zoek naar iets milders. Tijdens een bezoek aan de apotheek kwam ik deze La Roche-Posay Reiningingsmelk voor de gevoelige huid tegen.

Nog nooit heb ik iets van La Roche-Posay gebruikt maar blijkbaar is het een fijn merk als je net als ik last heb van een gevoelige huid. De producten gaan irritatie tegen en kalmeren de huid door middel van hun Thermaal water wat ze toevoegen.

Mijn ogen prikken vaak na het gebruik van miccelair water, je ziet niet zo zeer roodheid maar het voelt af en toe gewoon niet goed. Ik zou dus graag mijn oog make-up willen verwijderen met iets milders maar wat wel alles volledig verwijderd. Deze reinigingsmelk is voor droge tot zeer droge en gevoelige huid maar reinigt zelfs waterproof make-up. Ook is deze reinigingsmelk zonder zeep, zonder alcohol, zonder kleurstoffen, zonder parabenen.

Het is een pompflacon wat ik echt top vind. Je kunt zo makkelijk doseren en het is vooral heel hygiënisch. Het is een vrij dikke substantie die je totaal niet ruikt. Toen ik het voor het eerst gebruikte dacht ik ‘Hoe gaat dit ooit mijn make-up verwijderen?’ Het voelde alsof het vrij snel verdween en mijn mascara nog volledig erop zat. Ik checkte het met mijn miccelair water en er kwam niets meer vanaf dus het doet zeker heel goed zijn werk.

Mijn ogen prikken niet en je hoeft het niet af te spoelen. Mijn make-up is volledig verwijderd. Ik denk alleen wel dat als je je hele gezicht wilt reinigen je best veel van de vloeistof nodig hebt. Het trekt vrij snel in.

Ik ben dus zeker tevreden met deze La Roche-Posay Reiningingsmelk voor mijn ogen. Hij verwijderd goed is enorm mild en voor mij makkelijk te verkrijgen bij de apotheker om de hoek. Je kunt hem ook gemakkelijk online bestellen voor €11.

 


Volg:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *