Review // Kruidvat geurkaars en geurstokjes

Heerlijk vind ik het om in deze tijd van het jaar geurkaarsen en geurstokjes te hebben staan. Vooral met wat warme geuren zoals vanille en bergamot. Ik kwam deze geurkaars en stokjes tegen bij de Kruidvat en vond ze er echt luxe uit zien dus ik werd nieuwsgierig en besloot zowel voor de Kruidvat geurkaars en geurstokjes te gaan.

In het dorp waar ik woon hebben ze bij de Kruidvat dit dus niet in het assortiment dus het is wel even zoeken naar een wat grotere Kruidvat vrees ik. Ze hebben van deze serie verschillende producten zoals roomsprays, kleine geurkaarsen, grote geurkaarsen en geurstokjes.

De uitstraling vind ik van de producten vrij luxe en helemaal met de combinatie van wit, zwart en zilver. Maar het prijsje is dan weer wel echt Kruidvat want je betaald voor de geurstokjes €4,99, kleine geurkaars €1,99, grote geurkaars €3,99 en de roomspray €2,99. Ik vind dit echt geen geld voor deze producten!

Kruidvat Geurstokjes

Ik heb gekozen voor de geurstokjes in de geur cashmere/suede, ook dit is een warme geur maar die niet te overdreven heftig is. Je ruikt hem wel heel goed op een kleine ruimte zoals de toilet. Vaak heb ik het gevoel dat geurstokjes vrij snel op gaan maar bij deze is dat niet het geval en wordt de geur geleidelijk verdeelt. Kruidvat heeft echt ontzettend zijn best gedaan vind ik. Je hebt een hele hoop keus uit geuren en zijn niet meer zo standaard als bijvoorbeeld die van de Rituals (die ook nog altijd wel lekker zijn maar een stuk duurder!).

Kruidvat Geurkaars

Voor de grote geurkaars ben ik gegaan voor Violet/Scandelwood. Beide geuren zijn warm maar toch totaal verschillend. Deze staat bij ons in de woonkamer en ik vind het zo gezellig om zo’n grote geurkaars met drie lonten te branden. De geur is niet te heftig maar je ruikt hem wel goed na een tijdje. Je moet hem namelijk wel even de tijd geven om het hele oppervlak te laten branden. Je zou ook hierbij denken dat met drie lonten de kaars snel op zal gaan maar hierbij moet ik zeggen dat ik verbaast ben. Hij is bij mij nog langer niet op!

Kruidvat wat ben je hiermee goed bezig! Super leuke cadeautjes voor onder de Kerstboom en op dit moment is er een actie op 2e voor de halve prijs. Wel dus even kijken of die in je filiaal er is en anders kan je het ook online bestellen. Ik ben oprecht enthousiast #nospon.


Volg:

1 Reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *