Review // Jean Paul Gaultier Scandal

Jean Paul Gaultier Scandal

Nieuwe geuren vind ik ontzettend lastig om uit te kiezen maar als ik er dan één vind die na mijn zin is gebruik ik hem iedere dag. Dat was ook het geval met deze geur, Jean Paul Gaultier Scandal eau de parfum. Een geur waarbij deze keer niet één van mijn favorieten noten verwerkt zit.

Eigenlijk was ik gewoon toe aan een andere geur, ik had zin in iets nieuws. Maanden gebruikte ik L’occitane Terre de lumiere maar dit is toch meer een Zomerse geur. Samen met Niels ging ik op pad en tijdens wat geuren te hebben gesnuffeld kwam hij met deze geur aan. Ik houd namelijk wel van geuren die aanwezig zijn maar niet te zwaar, dat had deze geur eigenlijk precies.

Zelf heb ik nog nooit een geur van Jean Paul Gaultier gehad. Ik weet dat de geuren voor mannen echt heel lekker zijn en is daarom ook één van de favorieten als het om mannen parfums gaat. Maar dat ze voor vrouwen ook zulke lekkere geuren hadden was voor mij nog een raadsel.

De flacon voelt voor mij vrij luxe, is niet van licht gewicht namelijk. De dop bevat twee benen met stilleto’s die in de lucht wijzen, de dop is zeker niet van plastic gemaakt want hij voelt vrij zwaar aan. De substantie in de flacon is mooi zacht roze. De zilveren details maken de flacon af.

Jean Paul Gaultier heeft een elegante geur ontwikkeld die zowel frisse noten bevat in combinatie met wat meer sensuele noten die de geur wat aanweziger maken. Je moet wel van wat zoetere geuren houden want de honing is duidelijk aanwezig. Ik vind het heerlijk!

Topnoten
Honing

Hartnoten
 Honing en Gardenia

Basisnoten
Honing en Patchoeli

Meeste geuren die ik draag bevatten bergamot, zodra dit in een parfum zit ben ik meestal wel grote fan. In deze geur zit het dus niet! Ik denk dat vooral ook de aanwezigheid van patchoeli het heel lekker maakt. De geur blijft ook zeker lang aanwezig, ik gebruik meestal zo’n 2/3 sprays en dan ruik ik gedurende de dag de geur met vlagen.

Deze geur gebruik ik nu dus echt dagelijks en hij gaat vrij hard! Je hebt verschillende formaten en is bij zowel Douglas als IciParis te koop 30 ml €45,71, 50 ml €65,77.

En wat ik net dus voorbij zag komen bij Ici Paris is dat ze een limited edition hebben voor de kerst en die is echt super mooi! Ik zou hem alleen al kopen voor de verpakking (oeps!)

 


Volg:

2 Reacties

  1. 18 oktober 2019 / 15:32

    Dit is echt een heerlijke geur! Ik gebruik ‘m zelf ook regelmatig. 🙂

  2. 21 oktober 2019 / 12:12

    Ik heb hem zelf nog niet geroken, maar alleen de flacon ziet er al geweldig uit!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *