Review // Huda Beauty Obsessions Precious Stones Eyeshadow Palette

Huda Beauty, een ontzettend groot merk in onder andere Amerika maar waarvan nog niets in mijn make-up lade ligt. Dat kan natuurlijk niet! Ik besloot een bestelling te plaatsen bij Feelunique met dit mooie handzame palette met 9 warme tinten.

Huda Beauty Obsessions Palette

Huda Beauty is opgericht door Huda Kattan heeft miljoenen Instagram en Youtube followers en heeft tegenwoordig een heel groot assortiment aan make-up producten. Vooral haar paletten zijn bekend en worden over de hele wereld verscheept. Hoe kan het dan eigenlijk dat ik nog niks had uitgeprobeerd?… I don’t know either!

Ik zag bij Feelunique op de site ineens kleine palette van Huda Beauty genaamd Obsessions Precious Stones Eyeshadow Palettes. Kleine paletten met 9 verschillende tinten met zowel glitter als matte tinten. Allemaal in verschillende kleurranges. Er zijn in totaal 10 verschillende versies uitgebracht.

Mij kennende besloot ik as usual voor de warme tinten te gaan en kocht het Topaz palette. 9 Verschillende bruin/oranje tinten met daarin 5 matte en 5 shimmer kleuren. Huda Beauty noemt het zelf een palette met gouden, bruine en amber tinten.

Het palette is inderdaad als het om de grote gaat heel fijn. Je kunt het gemakkelijk meenemen en de kleuren passen dus ook perfect bij elkaar. Wat ik dan wel jammer vind is dat je voor dit bedrag een kartonnen verpakking krijgt en het niet van plastic is gemaakt. Ik ben dus wel bang dat deze verpakkingen sneller slijten en vooral snel vies worden.

Ik probeerde eerst wat swatches op mijn arm om te kijken of de structuur echt zo boter zacht is en de pigmentatie top. Nou ik kan je zeggen ik was onder de indruk, vooral van de shimmer kleuren. Wel moet ik zeggen dat alle kleuren heel veel oranje pigment hebben, niet heel duidelijk te zien op de swatch foto’s maar wel straks bij mijn look.

Ik heb niet alle kleuren in de look gebruikt dus je kunt zeker variëren! Ik vind alleen dat er bij de matte kleuren iets meer bruin tinten hadden bij mogen zitten met iets minder oranje erin. Voor de rest is het een palette naar mijn hart. Echt top kwaliteit en ze blenden echt heel gemakkelijk. De pigmentatie is goed en makkelijk op te bouwen, de shimmer kleuren pakken ook gemakkelijk op. Voor nog meer glitter zou je de kleuren kunnen aanbrengen met MAC Fix+ spray of een andere setting spray,

Voor de paletten betaal je ongeveer (omgerekend) €29 wat ik voor 9 kleuren van deze waarde echt een goede prijs vind. Ze zijn gemakkelijk te bestellen via Feel unique. Ik had mijn palette al binnen 4 werkdagen binnen.


Volg:

3 Reacties

  1. 17 februari 2019 / 09:34

    Ik vind hem prachtig, maar ook de ooglook die je gemaakt hebt is prachtig om te zien.

  2. 20 februari 2019 / 21:18

    Wat een mooi palette! Zelfs de verpakking is al erg mooi. Zelf zou ik geen idee hebben welke kleuren bij elkaar te gebruiken, maar jij hebt er echt iets moois van gemaakt!

  3. 1 maart 2019 / 14:32

    Wauw hee wat een pigment zeg. Echt een heel erg gaaf palette dit en een mega toffe look!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *