Review // Hema B.A.E. Eyeliner en Concealer

Voor beauty gerelateerde producten kwam ik alleen maar bij de Hema voor gezichtsmaskers en nagellak. Maar deze maand lanceerde Hema een splinter nieuw make-up lijn! De uitstraling zag er zo goed (hello Glossier dupe!) uit dat ik besloot er twee producten van te testen. De Hema B.A.E. Eyeliner en concealer.

De B.A.E collectie staat voor before anything else, wat ze hier mee willen vertellen is wie je ook bent met B.A.E. ben je altijd de beste versie van jezelf. Een mooie omschrijving! Met maar liefst 138 verschillende producten mag je het toch wel echt een ware nieuwe beautylijn noemen.

Ik zag al heel wat reacties voorbij komen dat deze lijn op producten van Glossier zouden lijken als het om uiterlijk gaat. Ik moet eerlijk zijn dat ik dat ook zelf gelijk dacht. Minimalistisch en weinig tierelantijntjes. Gewoon simpel, het gaat vooral om de inhoud van de producten. De producten zijn hierdoor stoer, exclusief en betaalbaar. Ook zijn de producten allemaal Vegan!

Ik besloot om eerste twee producten uit te gaan proberen, want om eerlijk te zijn mijn gedachten was gelijk ‘een eyeliner van €4 en een concealer van €5 euro kan toch niet heel goed zijn?’. Maar ik wil voor mijn door de weekse make-up ook eens wat budget varianten toevoegen die makkelijk te verkrijgen zijn.

B.A.E. Concealer 02 Neutral

De concealer komt in 5 verschillende kleuren, vooral lichte tinten vind ik zelf. 01 Light is echt extreem licht en ik besloot voor net een tintje donkerder te gaan. De verpakking is simpel en alleen de tekst ‘No more spot concealer’ is te zien.

De applicator is top! Hij loopt van smal naar breed en weer terug naar smal, heel gemakkelijk te doseren hierdoor. De substantie is vloeibaar maar loopt niet van de applicator af. Het is makkelijk uit te smeren en te blenden met een beautyblender.

De kleur 02 Neutral is voor mij perfect voor onder mijn ogen. Net wat lichter waardoor mijn wallen en kringen goed weggewerkt worden. Wel moet ik deze concealer goed afpoederen maar de duur van deze concealer verbaast me echt heel erg. Als ik hem namelijk ’s ochtends opbreng zit hij er ’s avonds nog mooi op (op wat vervagen na).

Ik vind het voor €5 euro zeker een hele goede aankoop. Jammer alleen dat Hema geen uitgebreidere range heeft met wat extra donkere kleuren.

B.A.E. 12h glossy deep black eyeliner pen

Mijn vroegere favoriete eyeliner van Kat von D hebben ze veranderd en gaat naar mijn idee kwalitatief achteruit. Hij gaat namelijk ook niet meer zo lang mee. Om de favoriet dan toch te besparen wil ik voor doordeweeks een alternatief hebben. Deze eyeliner belooft glansend zwart te zijn maar wel volledig dekkend.

Het is een punt van vilt en meestal is dat niet mijn ding maar deze keer dus wel! Hij is wat flexibeler en je kunt er makkelijk mee verschillende lijnen zetten. Intens zwart vind ik hem alleen niet, ik moet meerdere malen eroverheen om hem dekkend te krijgen. Dit kost niet heel veel moeite maar had hem graag nog iets meer gepigmenteerd willen zien.

Ondanks dat blijft de eyeliner wel echt goed zitten! Een hele dag blijft de eyeliner zeker mooi zitten. Voor €4 vind ik dat Hema zeker zijn best heeft gedaan en ik ben benieuwd of de matte versie nog wat intenser is. Ik maak er alleen geen wing mee want daar vind ik het viltstiftje iets te weinig flexibel voor.

De producten van Hema verbazen me want de kwaliteit had ik zeker niet verwacht. Zoek je nog wat budget producten die meer dan het geld waard zijn zou ik zeker eens bij deze twee producten kijken. Ik ben heel benieuwd geworden naar de rest van de producten. Hema heeft goed zijn best gedaan! Je kunt de zowel de eyeliner als de concealer ook online bestellen of in de winkels verkrijgen.

 


Volg:

4 Reacties

 1. 27 februari 2019 / 09:53

  Fijn dat deze producten dan wel goed zijn in hun werking. Ik heb een 3d effect mascara geprobeerd maar vond dat echt helemaal niks.

 2. 27 februari 2019 / 10:23

  Ik ben erg benieuwd naar de lijn die de eyeliner maakt!

 3. 27 februari 2019 / 15:03

  Naar die eyeliner ben ik wel heel benieuwd, ik lees er verschillende meningen over! Ben echt blij dat het een vegan lijn is, en dat ze zóveel producten hebben ook, wauw!

 4. 28 februari 2019 / 15:20

  Moet wel eerlijk bekennen dat ik de naam voor de make-uplijn echt helemaal niks vind, haha. Wel heel fijn dat het een vegan lijn is.

  Liefs,
  Marloes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *