Review // Garnier Hydra Bomb sheetmask

November vorig jaar is de laatste keer dat ik een sheetmask heb getest. Enorm jammer want sheetmasks zijn heel makkelijk in gebruik en meestal heel fijn voor je huid. Ik kwam bij de Kruidvat deze Garnier Hydra Bomb sheetmask tegen en reviewde hem gelijk!

Eigenlijk wist ik niet eens dat Garnier ook maskers in hun collectie had maar wat blijkt ze hebben er zelfs meerdere. Als ik dan toch kan en mag kiezen, kies ik voor een sheetmask aangezien dit minder troep geeft als een gewoon masker. Je legt het masker op je gezicht en na 15 min verwijder je het masker en masseer je het overige serum in de huid, zo simpel is het. Geen gedoe met afspoelen en een wasbak die smerig is.

Dit Garnier Skin Active Granaatappel Hydra Bomb Maskeris een vochtboost en oppepper voor je huid. Door de bestanddelen   als hyaluronzuur en granaatappel. Het is een fijne oppepper voor de vochtarme huid en ofcourse een momentje voor jezelf!

Ik zie tegenwoordig veel producten met hyaluronzuur. Het speciale van hyaluronzuur is dat het in staat is vocht vast te houden; beter dan welke natuurlijke of synthetische polymeer dan ook. Hyaluronzuur versterkt ook de huidbarrière (de buitenste huidlagen). Een gezonde huidbarrière voelt zachter, gladder en voller. Verder zorgt hyaluronzuur voor bescherming door antioxidanten en kalmeert hierdoor de huid.

Hoe te gebruiken?

  •  Vouw het masker open. Breng aan op een schoon gezicht met de witte kant van het masker naar het gezicht toe. De blauwe beschermlaag moet zichtbaar zijn op het gezicht.
  • Verwijder de beschermlaag (de blauwe laag).
  • Laat het masker aansluiten met de gezichtsomtrek. Laat 15 minuten inwerken.
  • Verwijder het masker. Masseer zachtjes in of gebruik een wattenschijfje om het overtollig product te verwijderen.

Het masker sluit niet helemaal mooi aan op het gezicht maar eigenlijk is dat altijd wel zo met sheetmasks. Het masker is niet stug en vormt zicht gemakkelijk mee. Het voelt als een fijne laagje rubber/gelei en voelt ook lekker koel aan. Wat ik een enorme plus vind is dat het masker het serum heel goed vast houd en dus niet bij het verwijderen van de verpakking al gaat druppen. Precies genoeg serum zit er in dit masker verwerkt dus.

Charmanter word je er niet van…

Je kan dit masker ook makkelijk wat langer dan 15 min op je gezicht houden. Het is niet zo dat het masker prikt of gaat kriebelen, je kan gerust voor een optimaal opname het masker 20/30 min op je gezicht laten zitten. Nadat je het masker eraf haalt kun je het serum in masseren en eventueel het overtollige dus deppend verwijderen.

Na dit masker voelde mijn gezicht in ieder geval zacht en fijn aan. Ik merkte dat het een boost had gekregen. Het liefst gebruik ik na het masker geen make-up en doe ik een dagje zonder zodat mijn huid er nog beter op reageert. Mijn gezicht heeft echt de hele dag heel zacht (Hello blote billen gezicht!) aangevoeld.

Mocht je dus een vrije droge en vochtarme huid hebben, probeer dan zeker eens dit Garnier Hydra Bomb sheetmasker. Het masker is te koop bij de Kruidvat en kost maar €2,99. Voor een sheetmask vind ik dit echt een hele goede prijs en op dit moment is het tweede product de halve prijs! Ik ga hem zeker nog eens keer halen.


Volg:

1 Reactie

  1. 8 april 2019 / 17:19

    Deze heb ik zelf ook weleens geprobeerd en vond ik heel erg fijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *