Review | Dove Shower Mousse

Dove shower mousse

De Rituals douche foam is mijn favorieten doucheschuim voor onder de douche. Ik vind de mousse substantie echt heel fijn. Toen ik hoorde dat Dove ook met een mousse uit kwam kon ik het niet laten om twee verschillende geuren uit te proberen. Ik ben een enorme fan, zelfs met mijn psoriasis huid zijn deze douche producten top!

Dove brengt drie verschillende shower mousse varianten uit met verzorgende essentiële oliën. Oliën die zelfs voor een eczeem en psoriasis huid een goede toevoeging zijn. Het is een enorm zacht maar rijkelijke schuim die lekker stevig is en toch gemakkelijk verdeeld. Ook kun je de mousse gebruiken als scheerschuim wat natuurlijk enorm handig is als je even je benen of oksels wilt mee pakken.

De verpakking van de Dove Shower mousse vind ik ook echt er bij passen. Een mooie stijlvolle witte bus met niet te veel tierelantijntjes maar toch erg netjes. Zodra je op de knop drukt komt er een stevige mousse uit, zelfs nog wat steviger als bij mousse voor je haar. Het verdeelt wel gewoon gemakkelijk maar kunt het daardoor wel lekker in masseren. Het afspoelen gaat daarna gemakkelijk en je ruikt de geur goed na het wassen.

Ik ging voor de variant met Coconut oil en Argan oil, je hebt ook nog de Rose oil. Ik ben zelf nooit zo fan van rozengeur dus deze heb ik daarom overgeslagen. Coconut en Argan geur zijn de laatste tijd echt mijn favoriet en was echt blij dat deze geuren bij Dove dus uitkwamen. Dove Shower mousse Coconut oil

Deze geur is echt zo lekker! Ik ben er echt helemaal verzot op en gebruik hem echt dagelijks. De geur van kokos is aanwezig maar niet te sterk. De geur is fris maar niet te bloemig gelukkig. Ik ga deze variant echt zeker vaker in slaan, zo lekker!! Dove Shower mousse Argan oil

Deze geur is ook echt een topper. Eigenlijk wil ik ze gewoon iedere keer afwisselen tussen de twee geuren. Deze geur is was zwaarder en meer houtachtig. Toch zit er ook een beetje een zoetige geur in maar deze is zeker niet overheersend.

Deze Dove Shower mousse bevat geen SLES en SLS wat vaak voor een droge huid de boosdoener is. Er zijn maar weinig producten die dit niet hebben dus deze toevoeging bij Dove is echt top. Voor mijn psoriasis huid heb ik dus eindelijk een douche product gevonden wat en lekker ruikt en nog eens een fijn gevoel geeft voor mijn huid. Geen jeuk en drooghuid nadien! De geur ruik je geen 24 uur lang maar dat heeft nog geen enkele douche schuim bij mij gedaan.

Ze zijn alleen niet heel goedkoop maar ik vind ze iedere cent waard. Je kunt ze gemakkelijk bij bijvoorbeeld Kruidvat kopen en kosten €6,99. Ik heb ze tijdens een 50% actie bij Kruidvat gekocht, dus houd dat even in de gaten en sla ze dan massaal in haha!


Volg:

1 Reactie

  1. 26 maart 2018 / 10:55

    Ik ben ook gek op de douche foams van Rituals, maar deze mousses van Dove klinken ook heel fijn. Lijken me heerlijke geuren!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *