Review // Cordially Invited Zoe Sugg

Cordially Invited Zoe SuggDit boek had ik al een tijdje in de pre-order staan. Het boek van Zoe Sugg (Zoella), één van de Youtubers die ik blijf volgen. Ze bracht een seizoensgewonden boek uit voor elke gelegenheid en om elke dag een herinnering te maken. Ik was heel benieuwd wat ze allemaal zou delen, ik geef jullie vandaag een sneak peek!

Zoella is al jaren actief op Youtube. Ze begon met veel beauty video’s en is nu vooral bezig met haar vlogs en lifestyle video’s. Ik heb dezelfde leeftijd als haar en soms merk je dat ook echt in haar vlogs en voel ik een soort ‘connectie’. Ook brengt ze ongeveer twee tot drie keer per jaar een gave beauty/lifestyle lijn uit.

Ze heeft al een aantal boeken uitgebracht alleen heb ik  de vorige boeken bewust niet aangeschaft. Het zijn verschillende fictie boeken die meer bij een jongere doelgroep hoorden. Toen ze bekend maakte dat dit boek een non-fictie boek zou worden werd ik al nieuwsgierig. Als je Zoella op haar Instagram en Youtube volgt weet je dat ze enorm houd van seizoensgebonden activiteiten, accessoires en recepten. Al die dingen heeft ze nu in een boek uitgebracht!

Het boek is verdeeld in vier hoofdstukken, ieder seizoen een nieuwe hoofdstuk. Ze deelt hierin recepten, feestdagen, to-do lijsten en decoraties. Het boek is alleen al mooi om op een speciaal plekje neer te leggen want alleen de kaft vind ik al mooi om te zien. Ik denk dat iedereen wel wat inspiratie uit dit boek kan halen.

Beginnende bij de Lente deelt ze zoals bij elk seizoen een soort van to-do lijstje voor dit seizoen. In de Lente heeft ze een aantal leuke tips voor decoratie richting de Pasen, bloemschikken en een hoop lekkere recepten voor koekjes en smoothies.

In de Zomer deelt ze vooral buiten activiteiten. Ze laat zien hoe het perfecte tuin feest organiseert en wat je daar zo bij serveert. Natuurlijk horen daar ook wat heerlijke cocktail recepten bij. Ook deelt ze haar party voor haar hondje Nala met daarbij zelfs een recept voor honden cupcakes. Die ga ik een keer proberen!

Mijn favorieten seizoen is de Herfst en ook in dit boek merk ik dat ik dit het leukste gedeelte vind. Decoreren, een Herfstkrans maken en alles omtrent Halloween. Ik vind het jammer dat in Nederland zo weinig aan Halloween wordt gedaan. Ze heeft in het Herfst gedeelte ook heel wat lekkere recepten staan die ik uit wil gaan proberen bijvoorbeeld het recept voor de lekkerste Chai latte.

In het Winterse gedeelte heeft Kerst een grote rol met zelfs een speciaal Kerst to-do lijstje. Maar ook welke Kerst films het leukste zijn, hoe je de boom en tafel aankleed en natuurlijk hoe je een Ginger bread huisje maakt. Zoella heeft echt overal aandacht want ze deelt zelfs haar favorieten spellen om te spelen met haar vrienden.

De foto’s in het boek zijn zo leuk en mooi om er bij te zien. Ik krijg door Zoella ontzettend veel inspiratie en kijk vooral uit naar het Herfst en Winter seizoen wat er weer aankomt! Het boek is te koop via Bol.com voor €20,99

 


Volg:

2 Reacties

  1. 10 oktober 2018 / 10:22

    Hij is erg leuk! Ik heb hem op mijn verlanglijstje voor Kerst staan. 🙂

  2. 10 oktober 2018 / 22:46

    och klinkt goed en de uitstraling is ook echt heel tof!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *