Review // Ciaté Wonderwand Mascara

Tijdens de Decembermaand had ik een Beauty Adventskalender van Feelunique, die ook echt de moeite waard was. Deze full size mascara van Ciaté zat ook in één van de vakjes. Ik kende dit merk alleen van de nagellak en was dus zeer benieuwd naar de mascara en waarom dan niet gelijk een review ervan maken.

Ciaté is een merk wat vooral bekend is geworden door hun nagellak. Ik heb er zelf een aantal jaar geleden een adventskalender van gehad met allemaal verschillende kleuren nagellak. Dat ze andere producten ook hadden wist ik dus nog helemaal niet. Na wat zoeken blijkt dat ze nog heel veel andere producten hebben, die ook nog een gewoon te koop zijn bij de Douglas.

De mascara is een vrije zware huls, zwaarder als mascara’s die ik tot nu toe heb gehad. Dit voelt eigenlijk ook wel wat meer luxe aan. De mascara zelf heeft een zilveren coating met op de dop witte sterretjes. Ik vind het echt een mooie luxe uitstraling hebben ondanks de sterretjes.

Ciaté heeft een test bijgehouden wat mensen zoal van de mascara vonden. Zo kwam er uit ze test dat 95,4% van het testpanel een 24hr lang effect van de mascara had. 95,5% zag verlenging in de wimpers en 96,4% zag volume en krul in de wimpers. Klinkt veel belovend!

Ik vind het altijd fijn als een mascara zowel verlenging als de krul goed behoud, wat ik ook heel belangrijk vind is dat de mascara niet gedurende de dag gaat vlekken.

Het borsteltje is heel fijn. Het heeft een soort zandloper model waardoor je heel goed bij de wimper haartjes kan komen. Ook breed genoeg waardoor je maar enkele keren eroverheen hoeft te gaan.

De mascara heb ik nu een aantal weken in gebruik en ik vind het zeker een fijn mascara. Enige nadeel is dat je moet oppassen dat de haartjes niet te veel tegen elkaar gaan plakken. Dus goed met het borsteltje er door heen kammen.

Wat zeer positief is, de mascara blijft echt de gehele dag mooi op zijn plek zitten. Geen strepen of zwarte vlekken en dat vind ik toch echt wel heel belangrijk. Of het mijn nummer 1 Chanel en Benefit mascara verslaat denk ik niet maar zeker een mascara die ik volledig op ga maken.

De mascara is voor ons dus ook gewoon makkelijk te verkrijgen via Douglas en kost €20,35.

 


Volg:

5 Reacties

 1. 10 januari 2019 / 18:46

  Ik ken het ook alleen van de nagellak inderdaad, niet van mascara. Ziet er wel leuk uit qua verpakking en op je wimpers.

 2. 12 januari 2019 / 18:56

  De haartjes plakken inderdaad wat meer aan elkaar, maar ik vind het zeker geen slecht resultaat! Ciaté vind ik sowieso ook een erg fijn merk. 🙂

 3. 13 januari 2019 / 15:41

  Wat een mooie mascara zeg. Ik vind de huls er ook echt prachtig uitzien. Het effect is ook mooi, maar wel jammer dat hij niet tegen je favorieten op kan boxen. Mijn aller favorietste mascara is ook eentje van Chanel en eigenlijk heb ik nu voor mezelf besloten dat ik, als al mijn andere op zijn, alleen nog maar die ga kopen.

 4. 14 januari 2019 / 12:20

  Wow, wat een mooi effect zeg! En de verpakking is echt te schattig, alleen daarom zou ik hem al willen! Ook fijn dat hij niet afgeeft onder je ogen, daar heb ik vrij snel last van en vind ik dan ook echt een minpunt bij mascara’s.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *