Review // Charlotte Tilbury Your Lip Service

Tijdens Black Friday was ik eigenlijk helemaal niet van plan veel te kopen maar toen mijn vriendinnetje Rosanne me deze set liet zien met 50% korting kon ik het echt niet laten. Charlotte Tilbury Your Lip Service heeft drie verschillende kleuren lipsticks die ik heel graag eens wil proberen.

Het merk Charlotte Tilbury is al enige tijd ook in Nederland te koop waaronder bij de Bijenkorf. Ik had er goede berichten over gehoord maar zelf nog niets aangeschaft. Het merk valt onder de high-end producten en  beginnen bij een prijs van €20. Als het goede producten zijn wil ik best dit bedrag er aan uitgeven aangezien je dan er ook echt dagelijks gebruik van maakt.

Charlotte Tilbury Your Lip Service

Ik was vooral benieuwd naar de lipsticks en de set Charlotte Tilbury Your Lip Service was met 50% te koop op hun eigen website. Ook was er een set met drie nude lipsticks waar ik heel erg over twijfelde, uiteindelijk toch voor de drie totaal verschillende kleuren gegaan. Variatie is altijd handig! Er zitten in deze set 2 matte lipsticks en 1 creamy lipstick. De nude kleur ‘The Duchess’ valt onder de KISSING collectie en is creamy lipstick.

De drie lipsticks in deze set zijn Legendary queen, The queen en The duchess. Alle drie de lipsticks zijn ook los te verkrijgen voor €32. Dit setje kosten mij nu met black friday ‘maar’ €42 en daar kreeg ik er dus drie lipsticks voor terug. Super goede deal!!

De hulzen voelen heel degelijk en wat zwaarder aan, en I LOVE the rosé gouden uitstraling. Deze lipstick mag gezien worden vind ik zelf. Aan de bovenzijde bevind zich het logo van Charlotte Tilbury en aan de onderzijde kun je de kleuren vinden. De lipstick zelf heeft bij de matte lipsticks een iets andere punt dan die van de nude kleur. Persoonlijk vind ik die van de nude kleur The Duchess fijner.

De pigmentatie van de lipsticks is top. Na een keer over je lippen halen heb je al direct veel product te pakken. De matte lipsticks zijn niet te matte waardoor ze stroef zijn of waardoor je je lippen niet meer over elkaar kunt bewegen. Dit vind ik altijd wel heel fijn. De creamy lipstick is een hele fijne finish, inderdaad creamy maar niet zo erg dat het er na een drankje al vanaf is.

Mijn favoriet is zeker de nude omdat ik gewoon enorme fan ben van nude kleuren naar mijn werk. Daarna de rode ‘The Lengandary’ omdat een bessenrode kleur altijd goed is. De roze kleur ‘The Queen’ is vooral een fijn Zomers kleurtje. Drie totaal verschillende, te gebruiken voor verschillende gelegenheden. Ik ben er echt heel blij mee. De matte kleur blijven nog beter zitten dan de creamy. Ik kreeg na de swatches ook niet alle lipstick meer er vanaf!

Mocht je Charlotte Tilbury Your Lip Service nog willen, helaas kost het nu €84 maar misschien komt er nog een leuk Kerst actie/sale waardoor die afgeprijsd wordt. Houdt het zeker even in de gaten!

Ik heb tijdens Black Friday ook wat producten van Bobbi Brown aangeschaft mocht je de highlighter en oogschaduw nog niet gezien hebben, neem dan even een kijkje!

 


Volg:

2 Reacties

  1. 10 december 2018 / 09:26

    Dat is wel een hele fijne deal geweest. Zien er mooi uit, mooie kleuren 🙂

  2. 10 december 2018 / 15:45

    Prachtig! Met Charlotte Tilbury zit je altijd goed haha. 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *