Review // Boozyshop x Vera Camilla kwastenset

Boozyshop x Vera Camilla kwastenset

Het zou een leugen zijn als ik zou zeggen dat ik niet genoeg kwasten in mijn assortiment heb, maar er is altijd plaats voor nieuwe juweeltjes. Vorige week Zondag kondigde Vera Camilla haar samenwerking met Boozyshop aan en ik kon het niet laten om de prachtige set gelijk te bestellen! Vandaag review ik ze voor jullie.

Al eerder heb ik een kwastenset van Boozyshop aangeschaft waar ik nog dagelijks gebruik van maak. Ze blijven mooi, keer op keer wassen en zijn heel fijn in gebruik. Dit waren alleen kwasten voor de ogen en dus niet voor het gezicht. Vera Camilla brengt 10 van haar favorieten uit voor zowel gezicht als ogen.

Vera Camilla is één van de weinig bloggers die ik blijf volgen. Vooral om haar uitgebreide beauty artikelen en oprechte video’s die ze maakt. Ze heeft een set ontworpen wat totaal haar stijl is. Ze blogt maar liefst ruim 8 jaar en om dan een eigen kwastenlijn uit te brengen is toch wel echt de kers op de taart lijkt me.

De keuze was reuze want ze mocht uit alle kwasten van Boozyshop haar 10 favorieten kwasten uitkiezen. Lijkt me echt de moeilijkste keuze die er is want ze hebben er echt zoveel zelf al uitgebracht. De kwasten hebben een volledige peachy nude kleur van de synthetische haren tot aan de houder. Ik vind het er mooi en classic uitzien. Je krijgt bij deze kwastenset ook een mooie etui, ik gebruik zulke etui’s graag om mee te nemen op vakantie om al mijn kwasten in te bewaren.

Ik heb ze verdeeld in twee categorieën gezicht en ogen om te reviewen.

 • 2400 Tapered Face Brush: Dit is denk ik mijn favoriet uit de hele set. Een super zachte gezichtskwast. Ik gebruik hem om mijn make-up af te poederen.
 • 1700 Angled Buffer Brush: Deze kwast is denk ik dan weer mijn minst favoriet. Je kan er je foundation mee aanbrengen maar dit doe ik toch het liefst met mijn beautyblender. Wel vind ik hem fijn om bronzer aan te brengen.
 • 2800 Bronzer & Blush Brush: Ideaal voor bronzer en blush. Compact maar een hele fijne vorm om om je wangen aan te brengen.
 • 3300 Tapered Highlighter Brush: Hele fijne en zachte kwast om highlight aan te brengen. Lange haren waardoor je het subtiel kan aanbrengen
 • 1300 Tapered Conceal Buffer Brush: Vooral fijn voor onder je onderste wimperrand. Je kan het heel goed uitblenden hierdoor.

 • 8200 Brow Liner Brush: Mijn favorieten wenkbrauwen kwast. Ik had hem al en nu zelfs 2 keer. Totaal geen probleem! Hoef ik ze niet zo snel te wassen haha.
 • 8300 Brow Highlighter Brush: Eigenlijk om je wenkbrauwbot te highlighten maar heel fijn om te gebruiken voor op je bewegend ooglid.
 • 6200 Pointed Blender Brush: Vooral fijn om product in de crease aan te brengen.
 • 6700 Fluffy Blender Brush: Net zoals 6200 fijn om te blenden in je crease.
 • 6500 Large Tapered Blender Brush: Deze kwast vind ik fijn om alles tot een geheel te blenden of als je net wat te veel product hebt aangebracht.

Je hebt met deze set dus van alles wat en kan een volledige look hiermee aanbrengen. De kwast zijn echt zo fijn en zacht en het gebruik ervan is top! Alle kwasten gebruik ik nu dagelijks op de Angled buffer brush na aangezien ik mijn foundation aanbrengen nog altijd fijner vind met een beautyblender. Mijn favoriet is de Tapered brush, die is zo ontzettend zacht en fijn.

Op dit moment is de set even tijdelijke uitverkocht op Boozyshop maar Vera heeft verteld dat er nog meer voorraad aankomt. Houd het dus goed in de gaten want deze set voor €34,95 is echt een hele goede deal. Een hele mooie start om mee te beginnen of een goede toevoeging met van alles wat.

 


Volg:

5 Reacties

 1. 5 november 2018 / 09:18

  Wauw! Wat een mooie kwastenset. Heel stijlvol en super handig. Ik ga Boozyshop in de gaten houten 🙂

 2. 5 november 2018 / 10:05

  Mooie set! Ik vind het alleen jammer dat de oogschaduwkasten zo groot zijn, dat vind ik nooit fijn werken.

 3. 5 november 2018 / 21:54

  Ah wat een mooie set, superleuk kleurtje ook! Inderdaad heel stijvol 🙂 Ik denk dat ik ook maar binnenkort een nieuwe kwastenset ga aanschaffen. Die van mij, Bamboo van Zoeva, zijn écht aan vervanging toe!

 4. 11 november 2018 / 20:44

  Ik zag ze ook al voorbij komen, zien er wel mooi uit!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *