Review // Bobbi Brown Mini Pink Glow Highlighting powder

Het enige wat ik van het merk Bobbi Brown ooit heb geprobeerd is een lipstick en een blush. Meestal word ik niet heel warm van de collecties en de prijs maar bij deze nieuwe limited Holiday collectie en de Black friday korting kon ik het niet laten. Of het de moeite waard was laat ik jullie vandaag lezen!

Toen ik op zoek ging naar de mooiste holiday make-up collecties kwam ik op de site van Bobbi Brown. Ik werd niet heel enthousiast totdat ik de highlighter duo en de mini highlighter zag. Een super mooie goude luxe verpakking met een roze highlighter. Helaas is de duo niet te verkrijgen in Nederland maar wel de mini highlighter. Tijdens Black Friday sloeg ik mijn slag.

De highlighter zit zelf ook in het vast assortiment maar zit dan in een saai zwart doosje. De originele highlighter bevat 8 gram en kost €49,50. Ze hebben nu voor deze collectie voor een mini variant gezorgd. Ik houd hier altijd van want ik houd van afwisseling en vind een mini dan echt top. Deze limited edition bevat 4 gram en is normaal €29,00. Ik kocht hem tijdens Black Friday met 25% en had hem voor €22,19.

Het is een mooi klein goud doosje wat makkelijk mee te nemen is bijvoorbeeld op reis, echt ideaal. De bovenzijde is ombre gemaakt van wit naar goud en heeft het Bobbi Brown logo erop staan. De highlighter zelf heeft een soort tetris patroon zoals ik het noem haha.

Heel benieuwd was ik naar de pigmentatie en de kleur. Roze highlighters vind ik vooral mooi omdat ze het geheel iets warmer maken. In combinatie met roze blushes echt top. Ik was blij verrast toen ik voor het eerst mijn vinger over de highligther haalde. Gelijk is de pigmentatie top en de glans echt heel mooi.

Eenmaal op de wang valt de highlighter goed op! Super mooie glans en de kleur is perfect voor mij. Ik ben echt fan en gebruik hem nu dagelijks. Ik wissel af met Soft en Gentle maar die heeft meer een goude ondertoon in plaats van roze.

Mocht je nog opzoek zijn naar een hele mooie roze highlighter. Dan raad ik zeker deze aan, de highlighter blijft ook nog eens mooi zitten gedurende de dag.

 

 


Volg:

4 Reacties

 1. 29 november 2018 / 11:39

  Wauwww! Hij geeft echt zo een mooie glans. Wat een prachtig product is dit zeg. Alleen de verpakking al is gewoon super, super mooi. Love it.

 2. 2 december 2018 / 12:03

  Oeh heel mooi zeg! Ik vind de producten van Bobbie Brown altijd zo’n mooie vormgeving hebben en ook deze ziet er weer prachtig uit.

 3. 2 december 2018 / 18:05

  Oh die is echt heel erg mooi! Wauw, hij staat je geweldig! Ik vind het ook mooi dat hij iets roze van kleur is.

 4. 5 december 2018 / 21:33

  Wat een prachtige highlighter, en die verpakking, Just WoW!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *