Review // Bobbi Brown Luxe Rich eyeshadow in High Octane

Het komt niet vaak voor dat ik een mono oogschaduw koop. Ik ga 9 van de 10 keer voor een palette en maak daar mooie combinaties uit. Deze Bobbi Brown Luxe Rich eyeshadow in de kleur High octane vond ik zo’n mooie kleur dat ik hem gelijk heb aangeschaft.

Deze mooie luxe oogschaduw zit in de vaste collectie van Bobbi Brown maar zijn wel nieuw ontworpen producten. Er zijn 13 verschillende kleuren waarbij deze kleuren drie verschillende afwerkingen hebben, namelijk lustre, metal en sparkle. De kleur High octane die ik nu heb valt onder metal oogschaduw.

De verpakkingen van Bobbi Brown zijn de laatste tijd zo mooi. Ik houd van de mooie luxe uitstraling van goud met het Bobbi Brown logo. Op de voorzijde zit ook echt een knopje wat je indrukt om hem te openen. Het voelt echt heel stevig en classy aan deze verpakking. Dat mag ook wel voor de prijs die je ervoor betaald, want €37 voor een enkele oogschaduw is natuurlijk best wel wat. Ik heb hem aangeschaft tijden Black Friday wat me heel veel scheelde. Let dus op de acties bij Douglas bijvoorbeeld.

Omdat het geen goedkope oogschaduw is besloot ik eens wat anders te kiezen als dat ik al heb. Ik kies vaak voor de bruine, goude of naturel tinten. Toen ik de kleur High Octane zag was ik gelijk geïnteresseerd, een donker paarse, roze metalic glitter. Ik ging op zoek naar swatches en was om.

Links,Droog // Rechts, met MAC Fix+

Je kunt de kleur natuurlijk goed combineren met andere lichte tinten maar ook zeker te gebruiken op zichzelf. Je kunt hem licht aanbrengen of juist meer diepte door de kleur wat donkerder te maken. De glitters zie je goed en wil je ze nog beter zien dan breng je het aan met een natte kwast.

De kleur blijft echt een hele dag goed zitten. Ik had het in de ochtend aangebracht en ’s avonds zat het nog goed. Ik ben echt heel blij met deze kleur en ga hem zeker dragen tijdens de feestdagen. De luxe oogschaduws zijn niet goedkoop maar ik vind wel dat de kwaliteit enorm goed is. Mocht je voor iets unieks willen gaan dan zou ik deze oogschaduw op je Kerstlijstje zetten.

Bobbi Brown verrast me steeds vaker zoals jullie kunnen zien, eerst de highlighter en nu deze oogschaduw. Ik hoop dat ze nog met een hele hoop mooie producten uit gaan komen.

 


Volg:

4 Reacties

  1. 6 december 2018 / 07:33

    Oh wow, dit is inderdaad een hele mooie kleur! Heb je een mooie look mee gemaakt ook.

  2. 8 december 2018 / 10:17

    Alleen de verpakking al.. hij ziet er schitterend uit!

  3. 10 december 2018 / 22:20

    Oh my, wat een onwijs mooie kleur is dit zeg. Ik vind de textuur van de oogschaduw er ook echt zo ongelofelijk mooi uitzien. Echt zo’n prachtig luxe product.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *