Review | Bioré Poriestrips met Houtskool

Als ik iets zou mogen veranderen aan mijn huid zijn het wel de mee-eters en grote poriën die daar mee gepaard gaan. Bioré richt zich volledig op dit probleem en heeft een huidverzorgingslijn uitgebracht die verstopte poriën doet verdwijnen. Ik werd nieuwsgierig naar de bekende Bioré Poriestrips met Houtskool.

Verstopte poriën zijn ontzettend vervelend maar iedereen heeft ze wel. De ene wat meer als de andere en bij de ene wat meer zichtbaar maar ze zijn zeker aanwezig. Bij mij zijn ze duidelijk aanwezig vooral op mijn neus, kin en voorhoofd. Precies de delen van het gezicht die wat vettiger zijn.

Ik heb van alles geprobeerd, ze worden wel wat minder maar blijven aanwezig. Goed reinigen en af en toe een goed maskertje werken het beste. De producten van Bioré zie ik de laatste jaren wel vaker voorbij komen maar zouden die houtskool producten nu echt zo goed werken? Ik besloot allereerst de bioré Poriestrips met houtskool te gaan proberen.

De neus strips zitten per 6 in een doosje. Je kunt ze voor zowel je neus als je kin gebruiken. Het zijn hele charmante zwarte strips waarschijnlijk door de houtskool die erin zit.

Wat Biore over het product zegt:

  • Maakt gebruik van de C-Bond Technologie om vuil en vet die mee-eters kunnen veroorzaken te verwijderen.
  • De strips met zuiverend houtskool poeder werken als een magneet op het overtollige vuil en vet. Zorgen daarnaast voor een minder glimmende huid.
  • Houdt vet 24 uur lang tegen.

Hoe gebruik je de strips?

♥ Haal de strip uit de verpakking. Buig de strip om deze bij de spleten los te maken.
♥ Was het gezicht en maak je neus nat. De strip plakt niet op een droge huid.
♥ Droog je handen goed af en verwijder het plastic van de neusstrip. Plak de strip met de gladde zijde op je neus en druk deze goed tegen de huid.
♥ Laat de strip ongeveer 10-15 minuten drogen tot de strip hard aanvoelt.
♥ Verwijder de strip door deze langzaam en voorzichtig van je neus vanaf de randen naar het midden los te trekken.

Laten we het proberen! Ik bracht de strip aan en eigenlijk zat deze best comfortabel. Het gaat niet tintelen of glijden en je kunt de strip gemakkelijk 15 min op houden. Het eraf trekken voel je wel maar is niet heel erg pijnlijk. Op het zwarte zie je direct hoeveel vuil er vanaf komt. Eigenlijk viel het me een beetje tegen. Ik had verwacht dat je echt witte vieze puntjes zou zien maar dat was eigenlijk niet heel erg het geval.

Je zag inderdaad wat lege poriën op mijn neus maar ook nog heel wat poriën met nog vuil en mee-eters erin. Ik had dus gehoopt op meer! Misschien dat als ik het wat vaker herhaal de poriën ook echt schoon blijven maar voor nu valt het een beetje tegen.

De neus strips zijn ook niet heel goedkoop vind ikzelf voor een pakje met 6 strips betaal je €7 bij de Kruidvat.


Volg:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *