Review // BECCA Volcano Goddess Palette

Nog niet zo heel lang verkoopt Douglas de producten van Becca. Mijn favorieten producten zijn toch wel de highlighters van dit merk. Toen ik bij Douglas zag dat er ook een nieuw oogschaduw palette uit was gekomen kon ik het niet laten om deze aan te schaffen. Is het palette net zo fijn als de highlighters?

Waar ik achter kwam is dat Becca eigenlijk onder Estee Lauder valt, niks mis mee maar beide merken zijn echt totaal verschillend vind ik zelf. Een leuk weetje dus! Het Becca Volcano Goddess palette is het eerste palette wat Becca uitbrengt en sinds kort te koop bij Douglas.

De verpakking is een mooie vierkante plastic doos met daarin 12 verschillende oogschaduw kleuren. Wat ik een leuk detail vind is dat ze op de achterzijde in vierkantjes aangeven welke kleuren erin zitten. Ook aan de binnenzijde van de doos staan de kleuren er nogmaals bij vermeld. Ze hebben ook over de gehele doos een grote spiegel erin verwerkt, wat ik altijd een super handig vind.

In het BECCA Volcano Goddess palette zitten 12 verschillende oogschaduw kleuren met drie verschillende finishes; ultramat, glans en gesmolten metallic. De eerste drie kleuren aan de bovenzijde zijn de matte kleuren. Daaronder zijn het allemaal glans kleuren op Diamond dust na. De 3 kleuren rechts (onder elkaar) zijn gesmolten metallic en Diamond dust dus ook.

De kleurcombinatie vind ik echt top. Er zitten voor verschillende looks kleuren in maar je kunt ze allemaal met elkaar combineren. De matte kleuren als basis en de shimmery kleuren om daarna mee te spelen. Je kan er een dagelijkse look mee maken maar ook zeker een wat donkere meer glitter look voor de feestdagen!

De swatches zien er veel belovend uit. De pigmentatie is van alle kleuren heel goed behalve Diamond dust, deze vind ik korrelig en het pigment pak je moeilijk op. De andere gesmolten metallics vind ik wel echt de mooiste kleuren uit het palette. Alle kleuren zijn zacht, hebben weinig fallout en zijn makkelijk te blenden.

Ik creëerde een look met Cloud, Volcanic sand en Granite als basis in de crease. Daarna voor meer diepte Crater in de crease en Red rock op het bewegend ooglid. Diamond dust bracht ik nog aan bij mijn binnenste ooghoek.

Deze look had ik tijdens een Herfstachtig dagje Efteling en echt de hele dag heeft dit goed gezeten. Toen ik thuis kwam zat het allemaal nog op zijn plek. Ik ben echt zo blij dat ik dit BECCA Volcano Goddess palette heb aangeschaft!

Bij Douglas was een leuke actie met 25% korting op alle make-up producten, dit scheelde natuurlijk best wel wat. Zonder korting is hij best wel prijzig voor €47,99. Houd dus zeker even de Kerst acties in de gaten bij Douglas als je hem graag wil hebben.


Volg:

2 Reacties

  1. 14 december 2018 / 08:41

    Hij ziet er inderdaad heel mooi uit, mooie look heb je gemaakt! Ik las bij een aantal blogs dat de blauwe (en nog een kleur volgens mij) een soort laagje krijgen waardoor er geen pigment meer af komt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *