REN Micro Polish cleanser

Het afgelopen half jaar heb ik een aantal keer gehad dat mijn huid een uitbraak had aan puistjes. Voor deze tijd had ik enkel wel eens last van een puistje maar nooit dat er meerdere over mijn gezicht verdeeld waren. Bij Skins Cosmetics hebben ze me geadviseerd om eens goed te gaan scrubben met deze REN Micro Polish cleanser.

Het was ook zo dat ik continu kleine bultjes over mijn gehele gezicht voelden. Natuurlijk moet je er dan van afblijven maar ik werd er echt gek van, het voelde gewoon alsof mijn huid viezig was. In de vakantie heb ik bijna geen make-up opgehad en deze REN Micro Polish cleanser gebruikte ik om de 2 á 3 dagen.

REN is een merk wat zich alleen richt op skin care, ze hebben daarbij een groot assortiment voor gezicht en lichaam. Voor elk huidtype is er een serie aan producten die gebruikt kunnen worden. Ik koos voor deze REN Micro Polish Cleanser omdat ik vooral voelde aan mijn huid dat het viezig was. Deze REN Micro Polish cleanser je huid waardoor het bovenste ‘vieze’ laagje verwijderd word.

Het exfoliëren gebeurt door middel van twee ingrediënten namelijk Amber Powder deeltjes en Papain. Amber Powder deeltjes  zijn deeltjes die verkregen zijn uit Amberbossen en zijn zeer fijn korreltjes. Dit zorgt ervoor dat de bovenste laag verwijderd wordt. Ook is er Papain aan toegevoegd wat een enzymen is verkregen uit de Mexicaanse Papaya dit zorgt in combinatie met Glycolzuur en Melkzuur ervoor dat de bovenste ‘vieze’ laag loskomt en verwijderd wordt.

Zuren die gebruikt worden om te exfolieren kunnen de natuurlijke pH van de huid beïnvloeden en het is daarom van belang om deze scrub/exfoliant maar 2 tot 3 keer per week te gebruiken. Je maakt voor gebruik je gezicht nat en masseert hierna de REN Micro Polish cleanser over je gezicht. Daarna spoel je het eraf met lauw/warm water. Je huid is hierna echt heel erg zacht!

Zelf gebruik ik deze cleanser in de avond omdat daarna je huid lekker kan luchten en geen make-up meer in de weg zit. Mijn gezicht voelde na gebruik echt heel fijn en zacht aan en vooral niet meer vies. De bultjes op mijn huid werden ook stukken minder nadat ik het een aantal weken had gebruikt.

Ik ben over deze exfoliant zeker te spreken en ga hem nog altijd 2 tot 3 keer per week gebruiken. Ook ben ik erg benieuwd geworden naar de rest van deze lijn. Je kunt de producten gemakkelijk verkrijgen via Skins, REN Micro Polish cleanser kost daar €27. Ik heb het product nu zo’n twee maanden gebruikt en er is nog maar een derde uit. Je kunt er dus zeker een half jaar mee doen.

BewarenBewaren

BewarenBewaren


Volg:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *