Remington Pearl Pro Curl wand

Remington_PearlProCurl_5

Bouncy krullen, wie wil dat nu niet! Als meisje met stijl haar vind ik het soms heerlijk om krullen in mijn haar te brengen. Meestal deed ik dit met de Carmen Pearl wand waar ik tot op de dag van vandaag heel erg tevreden mee ben. Ik vond de krullen alleen soms iets te strak en te klein en ontdekte dat er een grotere versie bestond. De Pearl pro curl, die ik vandaag voor jullie review.

Remington_PearlProCurl_3

De krultang loopt in dezelfde lengte en niet zoals de Pearl wand van dik naar dun. Het is ook een vrij dikke wand namelijk 32 mm. Het mooie hiervan vind ik dat de krul ook 1 vorm krijgt. Omdat ik zoveel en dik haar heb kreeg ik bij de Pearl wand aan de onderkant fijne krullen wat al gauw een hele grote bos bij mij gaf. Ik was benieuwd of deze Pearl pro curl voor een iets meer bouncy effect kon geven.

Remington_PearlProCurl_4

De hitte van de krultang is makkelijk in te stellen en kan tot maximaal 210ºC. De temperatuur ligt echt aan de dikte en hoeveelheid van je haar en ik gebruik daarom de heetste stand. Mijn krullen blijven anders echt niet zitten. Ook zit er een handschoentje geleverd bij de krultang. Deze gebruik ik vaak wel alleen af en toe voel ik toch de hitte er door heen komen dus kijk uit!

Remington_PearlProCurl_1

Remington_PearlProCurl_2

Hierboven zie je het effect. Bij de eerste foto’s heb ik helemaal niets met mijn haar gedaan alleen gewassen en gedroogd. Onderste foto’s zijn met de Pearl pro curl. Ik vind het effect heel gaaf, deze foto is wel direct na het krullen gemaakt. In de loop van de dag zakt het vrij snel uit en heb je meer een mooie beachy wave erin. Persoonlijk vind ik dit echt heel mooi.

Enige nadeel bij mij is dat het de volgende dag er volledig uit is. Dit ligt niet aan de tang maar meer aan de structuur en zwaarte van mijn haar. Ik heb wel gemerkt dat als ik er meer haarlak in spuit het iets beter blijft zitten en ik zeker een dag mooi haar heb van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat.

Voor de prijs is de krultang echt top. Ik heb hem namelijk op FonQ.nl besteld en kosten €39,95. Mocht je dus mooie beachy krullen willen raad ik de tang zeker aan.

Wat vinden jullie van de krullen?


Volg:

5 Reacties

 1. 23 februari 2015 / 08:29

  Wat een prachtige bos krullen heb je toch! Ik heb zelf ook een tang van Remington, en vind het merk echt heel goed en fijn!

  • Vera
   Auteur
   23 februari 2015 / 19:11

   Dankjewel 🙂 Benieuwd welke tang jij hebt? Maakt tie ook van de mooie krullen en blijven ze lang zitten bij jou?

 2. 23 februari 2015 / 09:33

  Wat een prachtig resultaat! Ik heb de originele Remington Pearl al (die van dikker naar dunner uitloopt) en die vond ik ook geweldig.

  • Vera
   Auteur
   23 februari 2015 / 19:11

   Dankjewel! Ja die vind ik ook nog steeds super fijn maar meer voor strakere krullen deze zijn groter.

 3. 24 februari 2015 / 20:07

  Waaaauw wat een prachtige glam krullen zeg! Echt heel mooi! Bij mij blijven krullen helaas ook niet lang zitten en blijven er na enkele uren slechts waves over. Maar ach, niets aan te doen zeker 🙂 Ik denk dat geen enkele krultang of product mijn krullen lang kan doen blijven!

  X Sara

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *