Plog: Vrije Maandag

Plog

We gaan van start met een plog! Graag laat ik jullie zien wat ik zoal deed op een vrije Maandag. Niet heel veel spectaculairs maar ik weet dat jullie altijd nieuwsgierig waren naar mijn weekly diary. Om toch een beetje te compenseren hierbij dus een vol dagje foto’s.

Eens in de twee weken heb ik een vrij op Maandag, heerlijk is dat! Omdat jullie (aan de bezoekers aantallen te zien) toch best nieuwsgierig waren naar de wekelijkse weekly diary heb ik besloten om zo af en toe een dagje vast te leggen in foto’s. Ditmaal een vrije Maandag waarbij ik echt heel veel heb gedaan!

Ik sta op mijn vrije Maandag gewoon dezelfde tijd op als dat ik moet werken. Om half 7 zat ik te ontbijten en keek ik even een nieuwe video van Zoella.

Daarna was het tijd om mezelf klaar te maken en een make-upje op mijn gezicht te doen. Uiteindelijk was dit het eind resultaat.

Tijd voor wat huishoudelijke taken. Even de strijk wegwerken en stofzuigen en dweilen.

Noa vond het niet zo fijn dat ik al om 8 uur ’s ochtends ging stofzuigen en dweilen.

Daarna was ik eigenlijk al ready met alles wat ik echt moest doen. Tijd om lekker een dagje aan mijn blog te besteden! Onder tussen heerlijk bakje koffie met nog wat left over speculaastaart (zelf gemaakt!). Ook al was het mooi weer ’s middags, ik begon ook met mijn nieuwe favorieten kaars van Rituals.

Op mijn werk drink ik altijd 1,5 liter water maar als ik thuis ben vergeet ik wel eens dat ik goed moet drinken. Daarom nog een bakje thee met een nieuwe uit de Joy editie van Pickwick.

Het was zulk lekker weer dat ik besloot om naar het bos te wandelen met Noa. Uiteindelijk hebben we samen een uur gewandeld en dat was echt fijn! Ik kon voor de laatste keer mijn zomerse loafers aan.

De wonderen zijn de wereld nog niet uit! Ik stofte mijn fiets af en ging op de fiets langs de Groenrijk.

Alles was al in de kerstsferen bij Groenrijk. Heel raar, buiten 23 graden en binnen alles kerst. Ik denk dat ik nog eens terug moet dus! Ik kocht er twee nieuwe plantjes voor in huis.

Ik had de smaak te pakken want ik pakte de fiets ook naar de sportschool. Wel geëindigd met een smoothie.

’s Avonds deed ik vrij weinig na al die sportiviteit. Ik keek nog wat Youtube en ging nog wat verder aan mijn blog.

Vinden jullie plogs leuk om te zien?

BewarenBewaren


Volg:

1 Reactie

  1. 23 oktober 2017 / 13:31

    Goed bezig geweest lieverd! en ah dat hoofdje van Noa toen je ging stofzuigen haha…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *