Plog Tweede Kerstdag

Het Kerstfeest zit er weer op, de buikjes zijn weer vol gegeten en de cadeautjes zijn uitgepakt. We zitten nu in een vreemde periode tussen Kerst en Oud en nieuw waarin we niet meer weten welke dag we leven en wat de planning precies is haha! Vandaag deel ik mijn tweede Kerstdag in foto’s

De planning was om beide Kerstdagen te ploggen maar eerste Kerstdag schoot het er bij in en dacht ik er eigenlijk pas einde van de dag aan. Tweede Kerstdag heb ik zo goed mogelijk proberen vast te leggen. Mijn familie kwam naar ons en wij zorgde voor het eten. Leuke dag waarin we veel hebben gelachen en genoten!

Met Kerst mag je uitslapen en luxe ontbijten. Dus we hadden wat afbakbroodjes in de oven geschoven. Natuurlijk begin ik de dag met Zoella Vlogmas. Waarom kan dat niet het hele jaar?

Als je dan toch geen openhaard heb kan je tegenwoordig op Netflix gewoon net doen alsof. Hond met Kerstboom en openhaard, wat wil je nog meer!

Daarna hebben Niels en ik de hele ochtend en begin van de middag in de keuken gestaan om van alles klaar te maken. Ik begaf me over het toetje en dat werd Florentine-amandelcake uit het Jamie Oliver magazine. Super lekker!

Zonder mezelf nog te hebben klaar gemaakt (hallo no make-up face) samen in de keuken.

Tijd om daarna van mezelf nog iets te maken. Ik ging voor smalle krullen, dat was namelijk lang geleden. Deze krullen zijn de enige die echt een paar dagen blijven zitten.

Tafelsetting voor vandaag. Ik vind het er altijd gelijk een stuk gezelliger uit zien.

Mijn uiteindelijke outfit. Rok en top allebei van Vila.

We begonnen met bonbons en Cava, jammieee.

en gingen door met de cadeau’s. Ik heb ontzettende leuke dingen gekregen. Geen enkel make-up product dit jaar, ik zeg goed bezig!

Ik had van mijn broer en schoonzusje een Flamingo mok gekregen alleen bleek die helaas kapot te zijn. Gelukkig heeft Bol.com het goed opgelost 🙂

Als voorgerecht hadden we tappas met brood. We hadden er lekkere rode wijn, meestal ben ik niet zo van de rode wijn maar deze keer wel.

Daarna stoofpeertjes met aardappelkroketjes en hertenstoofpot. Echt heel lekker was het, gelukkig zit er nog wat in de vriezer nu. Het toetje ben ik helemaal vergeten op de foto te zetten aangezien we dit aten tijdens een spelletje 30seconds.

Nog even een familie fotootje voor in de boeken!

Signature
Volg:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *