Plog New York Dag 7 & 8

Plog New York

De op een na laatste blog van New York alweer! Ik ga het zelf best missen. Op dag 7 deden we iets waar we het meest naar uitkeken en op dag 8 gingen we weer eens shoppen en de Brooklyn Bridge bekijken. Meer foto’s laat ik je in dit artikel zien.

14-Mei-20

We begonnen dag 7 weer met een lekker ongezond ontbijtje bij de Bagelpub, French Toast. Maar echt dit was ook weer zo lekker!

14-Mei-22

We hadden in Nederland al een helikopter vlucht geboekt. Dit was echt het gaafste wat we hebben gedaan, een ervaring die niemand ons meer afneemt. Het kost wat maar ik raad het iedereen aan om te doen.

14-Mei-31

Wat beelden uit de lucht! Love it!! Mocht ik ook nog eens voorin naast de piloot.

14-Mei-32

Met knikkende knietjes van de helikopter vlucht besloten we naar 09/11 Tribute centre te gaan. We hebben hier de officiële tour gedaan waarbij mensen hun verhaal vertellen die het mee hebben gemaakt. Heel indrukwekkend. Iedere dag worden er bij degene die jarig zijn een witte roos geplaatst en de politie en brandweerleden hebben een Amerikaanse vlag.

14-Mei-35

Daarna weer even langs mijn favorieten winkel. Er zijn er 13 in New York en volgens mij hebben we er zeker 10 gehad haha.

14-Mei-37

Daarna een echt Amerikaanse hamburger gegeten.

15-Mei-11

Op dag 8 was het ontzettend koud. Deze dag hebben we eigenlijk niet heel veel gedaan. We hebben uitgeslapen en zijn daarna richting de Brooklynn Bridge gegaan. Daarna weer in de straten van New York rond gelopen.

15-Mei-15

Donut van de Dunkin Donuts, zo lekker!


Volg:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *