Pixi Glow Tonic review

Pixi Glow Tonic

In September is Hudson Bay geopend in Breda, zelf was ik in de afgelopen maanden nog niet geweest en ik besloot eens rond te snuffelen. De begaande grond is een volledige make-up heaven en ik kwam een aantal hele leuke merken tegen waaronder Pixi. Daar moest ik iets van uitproberen.

Petra Strand, een Amerikaanse make-up artist en productontwikkelaar met 20 jaar ervaring heeft dit merk ontwikkelt. Het werd 10 jaar geleden tijd om een eigen beauty lijn te ontwikkelen, genaamd Pixi. Ze opende een shop in Soho (New York) en London en werd daarna bekend over de hele wereld met haar fijne, betaalbare producten.

De producten zijn vooral bekend geworden door zijn simpelheid. Niet te veel poespas en alleen maar producten waarmee je kunt multitasken. Ze zorgen dat alle productent innovatieve formules en plantaardige, heilzame ingrediënten bevatten.  De slogan van Pixe luidt daarom ook:

Flawless in a few minutes, that’s what Pixi is all about!

De Pixi Glow Tonic is het best verkochte product. Het is een alcoholvrije toner met glycolzuur die de huid exfolieert en zuivert. Doordat er geen alcohol zit werkt het ook niet uitdrogend voor je huid. Ook is er Ginseng toegevoegd dat de bloedsomloop verbetert en energie geeft. Toevoeging van Aloë vera zorgt ervoor dat de huid kalmeert en gehydrateerd word.

De Pixi Glow Tonic zorgt ervoor:

  • dat de aanwezigheid van poriën verminderd
  • de celvernieuwing wordt versneld
  • de huid gebalanceerd wordt
  • en een kalmerende en genezende werking heeft

De verpakking van de producten is ook zo simpel mogelijk gehouden. Niet te veel tierelantijntjes waar je toch niets aan hebt. Eigenlijk helemaal mee eens maar af en toe een mooie verpakking vind ik dan ook wel leuk staan in de badkamer. Zelf vind ik wel de groene kleur een beetje ouderwets en niet echt meer van deze tijd. Als het product maar goed werkt ben ik al snel tevreden.

De Pixi Glow tonic gebruik ik nadat ik mijn huid gereinigd heb met micellair water. Je denkt dan dat je huid schoon is maar met de tonic haal je nog altijd veel vuil weg. Dit geeft dus aan dat je het niet voor niks doet. De tonic prikt niet maar is wel heerlijk verfrissend en je voelt inderdaad dat de poriën wat meer open komen te staan. Mijn dag- en nachtcrème worden hierdoor ook veel beter opgenomen.

Ik ben voor een kleine verpakking van 100 ml gegaan zodat ik het eerst kon testen maar ik denk dat ik de volgende keer gewoon voor de grote 250 ml ga. Je hebt ook nog een reisverpakking van 33,3 ml. De prijs voor een 33,3 ml is €5, voor 100 ml €15 en voor 250 ml €23,50. Je kunt Pixi producten ook verkrijgen bij Themakeupspot.


Volg:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *