Philosophy Microdelivery exfoliating facial wash

IMG_6536

Sinds ik het merk Philosophy ken ben ik echt verzot op dit merk. Met name om mijn favorieten purity made simple face wash aangezien ik deze bijna iedere dag gebruik. De laatste tijd had ik alleen weer een beetje een onrustige huid en heb ik de Micro delivery exfoliating facial wash gekocht om ‘s avonds mijn huid eens goed te scrubben. Ik was benieuwd of dit ging helpen.

IMG_6537De verpakkingen zijn altijd vrij simpel van Philosophy. Niets mis mee eigenlijk! Er staat altijd wel een leuke tekst op verwerkt en de opening is gelukkig erg simpel in gebruik. Door de opening in de dop kun je gelukkig ook goed doseren.

IMG_6540Deze facial wash van Philosphy is bedoeld om te reinigen en om de dode huidcellen te verwijderen. Het is een milde scrub met kleine scrub deeltjes waardoor deze dagelijks gebruikt kan worden. De geur van deze scrub is alleen niet echt lekker, het ruikt naar een standaard cremé. Dit komt omdat er in de ingrediënten lijst zich geen parfum bevindt, wat natuurlijk ook weer een positief punt heeft. Ook zitten er geen siliconen in wat zeker een pluspunt is voor een zacht babyhuidje. In deze scrub zitten veel antioxidanten die de vochtbalans van je gezicht op peil houden.

Ingredienten:

Water, Decyl Glucoside, Sodium Cocoyl Apple Amino Acids, Diatomaceous Earth, Acrylates/Steareth-20 Methacrylate Crosspolymer, Glycerin, Disodium Cocoamphodiacetate, Borago Officinalis Seed Oil, Tocotrienols, Panthenol, Sodium Magnesium Silicate, Tetrasodium Edta, Sodium Hydroxide, Citric Acid, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone.

IMG_6550  IMG_6557

Het is wel een vrije dunne substantie en je ziet de scrub deeltjes niet eens zitten. Ik had eerst mijn twijfels of dit wel ging werken, maar eenmaal op je gezicht gebracht voel je de kleine deeltjes. Even goed inmasseren en afspoelen! Daarna voelt me huid echt heel zacht net alsof ik een half uur met een heerlijk maskertje heb opgezeten. Zelf vind ik het lekker om hem in de avond te gebruiken omdat het dan echt voelt alsof je je gezicht heel goed hebt gereinigd.

Ik merk dat mijn puistjes wegtrekken en dat mijn huid de scrub goed kan gebruiken. Heerlijk gevoel om een schoon gezichtje te hebben die aanvoelt als baby billetjes. Hij is niet heel erg goedkoop maar met 240 ml doe je echt wel een tijdje. Bij Ici Paris is deze face wash te koop voor €24,94.

Hebben jullie nog meer aanraders van Philosophy?

Signature
Volg:

4 Reacties

 1. 4 februari 2015 / 19:49

  Als het helpt tegen puistjes kan het niet slecht zijn! Moet ik eens testen!

 2. 4 februari 2015 / 21:20

  Deze heb ik ook nog gebruikt & werkt inderdaad erg goed 🙂
  Fijne rieview!
  X

  • Vera
   Auteur
   5 februari 2015 / 20:21

   Dankjewel voor je compliment 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *