Personal update: I’m back!

Personal update

Zal ik mezelf maar weer even opnieuw voorstellen? Nee grapje! Na twee maanden geen artikelen te hebben gepost is het tijd om mijn hobby weer op te pakken. Ik heb weer zin, tijd en energie om artikels te maken. Soms is het niet slecht om even een break te nemen en even op adem te komen. Vandaag een korte Personal update voor jullie.

Mijn blog bestaat nu zo’n bijna drie jaar en een grote break zoals deze was nog nooit voorgekomen. De afgelopen twee maanden had ik gewoon even totaal geen zin en energie om te bloggen. De weken daarvoor had ik namelijk zo’n moeite met inspiratie en tijd dat ik er tegenop ging zien. Iets wat ik absoluut niet wil hebben als ik blog. Ik had geen ideeën en kon af en toe uren staren naar het scherm zonder dat ik iets typte. De afgelopen maanden even geen blog hebben me zeker goed gedaan. Ik heb weer inspiratie en het typen van artikelen gaat weer een stuk beter.

Ik ga niet beloven dat er 4/5 artikelen per week voorbij zullen komen want ik heb met mijzelf afgesproken dat ik het alleen doe als ik leuke inspiratie heb en energie heb om het uit te werken. Maar dat er weer wekelijks artikelen komen is een feit! Er staan er al een aantal klaar die ik heel graag met jullie wil delen.

Hopelijk vinden jullie het net als mij weer leuk om nieuwe artikelen te lezen op mijn blog!

Stay tuned! Op de foto wat kleine hints van artikelen die er aan komen.

 

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Signature
Volg:

2 Reacties

  1. 28 november 2017 / 08:25

    Awhhhfijnb dat je weet de juiste motivatie hebt gevonden!! Dat isheel belMgrijk en vooral heel fijn! Ik ben benieuwd!!

    Xxxxx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *