Personal update | Ik ben zwanger!

Ik ben zwanger

Na 4 maanden volledig van de radar verdwenen te zijn hier op mijn blog is het tijd om uitleg aan jullie te geven! Deze blogpost hoopte ik al een enorm lange tijd te maken en eindelijk heb ik het gevoel dat het echt is en wil ik het met jullie delen. Ik ben zwanger van ons eerste kindje, YAY!!

Op mijn blog ben ik hier totaal niet open over geweest, ik heb het eigenlijk een beetje verzwegen. Het was nogal een moeilijk onderwerp en hebben 2,5 jaar uitgekeken naar dit moment! Op dit moment ben ik 23 weken zwanger van een babygirl en hoe cliché het ook klinkt maar wij zijn echt al over the moon verliefd op haar.

Het ging helaas alleen niet zonder slag of stoot, daar wil ik later nog een uitgebreid artikel over delen maar voor nu even in het kort. Wij hebben 2,5 jaar ziekenhuis in- en uitgelopen, door een verminderde vruchtbaarheid eerst ICSI in Nederland met uiteindelijk 3 miskramen. Daarna door naar ons buurland België, Gent waar uiteindelijk dit wondertje tot stand is gekomen. Want een wonder, zo voelt het ook echt!

20 weken zwanger

Eerst dacht ik het te delen op mijn blog met 12 weken (wel op instagram) maar ik had er nog niet de volste vertrouwen in dus besloot ik voor de 20 weken te gaan. Uiteindelijk heeft de blogbreak van 4 maanden mij even ontzettend goed gedaan en besloot ik pas weer te beginnen als het goed voelde, nu dus.

Ik wil nog steeds make-up blijven delen (want still love it!) maar ik wil jullie ook heel graag meenemen in de tocht naar alles omtrent onze dochter. Ik ben namelijk echt nog een groentje! We zijn nu druk bezig met het kinderkamertje, heeft ze al een groter kleding collectie dan mij en ontdek ik iedere dag weer nieuwe dingen over zwangerschap etc. Eigenlijk wil ik dus bloggen over alles wat er op dit moment in mijn leven speelt en ik wil dit graag met jullie delen.

Hebben jullie nog vragen of suggesties over artikelen, laat het me dan zeker even weten!

 

 


Volg:

6 Reacties

 1. 16 september 2019 / 10:03

  Van harte gefeliciteerd met je zwangerschap! Ik hoop dag het vanaf nu voorspoedig zal verlopen voor je zodat jullie heerlijk op een roze wolk kunnen genieten van dit wondertje kn je buik ♥️

  • Vera
   Auteur
   16 september 2019 / 19:43

   Dankjewel voor je lieve reactie Linda!

 2. Céline
  16 september 2019 / 20:23

  Wat een heerlijk bericht! Dikke knuffel

 3. 21 oktober 2019 / 18:24

  Wat ontzettend fijn meid, gefeliciteerd! Lekker van genieten X

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *