Over mij

Welkom allereerst. Wat super dat je meer over mij te weten wilt komen en dankjewel dat je mijn blog bezoekt.

Zelf vind ik het altijd leuk om te weten wie er nou eigelijk achter een blog zit. Achter face2beauty zit ik; Vera, 28 jaar en woonachtig in een dorpje vlakbij Breda. Ik woon daar samen met mijn man Niels en liefste hond Noa. Naast mijn blog werk ik 32 uur per week als Chemisch analist. Vaak kunnen mensen zich hier vrij weinig bij voorstellen maar ik onderzoek of de juiste stoffen in medicijnen en/of vitamines gaan. Een hele leuke baan maar ik geniet ook erg van mijn vrije tijd hiernaast.

In mijn vrije tijd besteed ik de meeste tijd aan mijn passies. Dit is op nummer 1 natuurlijk bloggen maar daarnaast vind ik het ook leuk om te sporten, winkelen en boeken te lezen.

Mijn blog Face2beauty bestaat sinds Oktober 2014, eigenlijk al sinds Mei 2014 alleen na twee maanden bloggen crashte de server van mijn blog en was ik alles op dat moment kwijt. Ik besloot opnieuw er voor te gaan en weer een nieuwe start te maken vanaf Oktober 2014. Sindsdien ben ik niet weg geweest en geniet ik iedere dag van het bloggen. Wat begon als een volledige beauty blog is nu uitgegroeid tot een beautyblog met daarbij persoonlijke, fashion en lifestyle artikelen. Een variatie van deze artikelen maakt het dat het leuk blijft voor mij om er dagelijks mee bezig te zijn.

Hopelijk beleven jullie er net zoveel plezier aan als dat ik doe. Op en aanmerkingen zijn altijd welkom!