Over mij

Welkom allereerst. Wat super dat je meer over me te weten wilt komen en dankjewel dat je mijn site bezoekt.

Zelf vind ik het altijd leuk om te weten wie er nou eigelijk achter een blog zit. Achter face2beauty zit ik; Vera, 26 jaar en woonachtig in een dorp vlakbij Breda. Ik woon daar samen met mijn vriend Niels. Wat mij vooral bezig houd in het dagelijks leven is mijn full time baan. Ik ben namelijk 40 uur werkzaam als Chemisch analist. Vaak kunnen mensen zich hier vrij weinig bij voorstellen maar ik onderzoek of de juiste stoffen in medicijnen en/of vitamines gaan. Een hele leerzame baan maar ik geniet ook erg van mijn vrije tijd hiernaast.

In mijn vrije tijd besteed ik de meeste tijd aan mijn passies. Dit zijn shoppen, make-up, sporten en lezen. Sinds Oktober komt hier dus een passie bij die zeker een hele grote toevoeging zal zijn op mijn vrije tijd; Bloggen!!

Ik hoop dat jullie zullen genieten van mijn stukje internet. De meeste artikelen zullen gaan over make-up omdat dit gewoon mijn aller grootste hobby is. Zelf vind ik het ook belangrijk dat mijn blog wel een persoonlijk tintje moet bevatten!

 Hopelijk beleven jullie er net zoveel plezier aan als dat ik doe. Op en aanmerkingen zijn altijd welkom!